ISPLIVALE RAZNE STVARI O SVEKRVI ANE VOLŠ: Pričalo se da je UMIJEŠANA u nestanak snaje, a OVO JE PRAVA ISTINA! (FOTO)

Aktuelno
ISPLIVALE RAZNE STVARI O SVEKRVI ANE VOLŠ: Pričalo se da je UMIJEŠANA u nestanak snaje, a OVO JE PRAVA ISTINA! (FOTO)
,

Brajan Volš (47) optužen je za ubistvo supruge Ane Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u Kohasetu u kojem je živjela sa porodicom.

Prema navodima američkih medija, Brajan je navodno raskomadao tijelo supruge i spalio ga, ali to još uvijek nije zvanično potvrđeno.

Brajan je prvo uhapšen zbog sumnje da je obmanuo policijsku istragu nakon što je utvrđeno da je davao netačne informacije o svom kretanju u danima kada je njegova supruga nestala. Desetak dana kasnije, on je optužen za Anino ubistvo, a tom prilikom iznijeti su dokazi koji su šokirali javnost koja pomno prati ovaj slučaj od samog početka.

1314539-14725513-10153921579430895-1371425680289221171-n-ff

foto: Facebook / Ana Ljubičić

- Brajan Volš je želeo da se razvede, ali umjesto razvoda on je svoju suprugu pretukao nasmrt, zatim se otarasio tijela - rekla je tužiteljka na sudu u srijedu, a zatim iznijela niz dokaza koji su doveli do toga da Brajan bude optužen za ubistvo.

Kako je u daljem izlaganju rekla, na snimcima sa nadzornih kamera iz dva kompleksa vidi se kako Brajanov "volvo" i čovjek koji odgovara njegovom opisu baca džakove u kontejner. Smeće iz ovih kontejnera je spaljeno prije nego što su istražitelji uspjeli da ga pregledaju.

1318161-3321988-6-ls-ff

foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Međutim, istražitelji su uspjeli da pronađu smeće koje je Brajan bacio na drugoj lokaciji. Pronađeno je 10 vreća sa dokazima. U kesama su nađeni: tragovi krvi, sekira, testera, peškiri, nož, rukavice, jako zaprljan tepih i zaštitno Tajvek (Tyvek) odijelo, koje prekriva čitavo tijelo i koristi se kao zaštita od opasnih materija ili hemikalija. U kesama je nađen i vakcinalni karton za kovid 19 na ime Ana Volš, kao i "prada" torba i dijelovi ogrlice koju je Ana nosila.

1317913-ana-i-brajan-vols-foto-privatna-arhiva-public-ff

FOTO: FACEBOOK / ANA LJUBIČIĆ

Utvrđeno je da je Brajan iz sata u sat pretraživao na ajpedu svog sina sljedeće ključne rečenice: "Kako se otarasiti tijela žene od 50 kilograma", "kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "možeš li biti osuđen za ubistvo bez tijela", "može li da se identifikuje tijelo ako su zubi smrskani", "koliko DNK ostaje na površini" i "kako možeš da naslijediš nekog ko je nestao".

Sem toga, u podrumu porodične kuće Volšovih nađeni su tragovi krvi i dva sječiva, krv je pronađena i u Brajanovom automobilu!

Sumnja u Brajanovu majku

Dijana Volš, majka čovjeka koji je osumnjičen za ubistvo supruge, našla se na naslovnim stranama mnogih američkih, ali i domaćih medija kada je uslikana ispred porodične kuće Volšovih u Kohasetu.

Inače, Dijana živi u mjestu Svampskot koje je od Kohaseta udaljeno oko 63 km.

2

foto: Printscreen/Google Maps

U medijima su se pojavile spekulacije da je upravo ona umiješana u ubistvo svoje snahe jer nisu bile u dobrim odnosima i jer je Brajan, navodno, sporne kese za đubre bacio na deponiju koja je u blizini stana njegove majke.

Međutim, ovakvi navodi nisu tačni!

Naime, nadzorne kamere snimile su Brajana na dvije deponije koje se nalaze u Abingtonu i Broktonu, a koja uopšte nisu u okolini stana Dijane Volš kako se spekulisalo!

Abington je od Svampskota udaljen oko 53 km.

3

foto: Printscreen/Google Maps

Brokton je od Svamskota udaljen 59 km.

Podatak koji takođe svjedoči da ovakvi navodi pojedinih medija nisu tačni jeste i taj da su ova mjesta veoma blizu gradu Kohaset u kom su Volšovi živjeli!

Abington je od Kohaseta udaljen oko 24 km.

Brokton je od Kohaseta udaljen oko 31 km.

Abington i Brokton nalaze se veoma blizu, na svega oko 7 km razdaljine.

Podsjetimo, Brajan Volš je za sada jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Ane Volš koja je nestala 1. januara ove godine. Sljedeće ročište zakazano je za 9. februar.

Brajan i Ana imaju troje zajedničke djece, sinove uzrasta šest, četiri i dvije godine. Brigu o djeci preuzele su nadležne socijalne ustanove Masačusetsa. Mališani su prema onome što pišu američki mediji zajedno, nisu ih razdvojili jer bi to predstavljalo dodatnu traumu za njih. Još uvijek se ne zna ko bi mogao da dobije starateljstvo nad dječacima.

Ne propustite