STRAŠNA TRAGEDIJA

ALBANKA DONIJELA SREĆU U TROŠNI DOM ĐOKOVIĆA KOD ARILJA I UMRLA! Radomir i djeca nijemi od bola, o njoj je pričala cijela Srbija (FOTO)

Objavljeno:25.01.2023 - 18:33
A A A Times Arial

Bebin plač u udaljenom ariljskom selu Dobrača začuo se nakon pola vijeka, kada se za Radomira udala Line iz Albanije.

Ovog vrijednog i od teškog rada namučenog planinca u poznim godinama zadesila je velika sreća jer je dobio dvoje prekrasne djece, sina i kćerku. Međutim, ovu porodicu sada je potresla strašna tragedija, jer je Line o kojoj je pričala čitava Srbija iznenada preminula, a djeca ostala bez majke.

Bez majke je preteško, ali još teže je jer se nad krovom ove porodice osim tuge nadvila i nemaština.

3329732-16746474151635680475-ariljedobracarodilosedeteposlepedesetgodinafotorina6-ff

FOTO: RINA

"Suprugu sam video samo onda kad se udala za mene, ali sreća me je pogledala. Kad sam dobio decu suze radosnice lile su niz lice. Nikad nismo imali mnogo, ali smo prvo odvajali za decu, a za nas šta ostane. Sada nas je zadesila ova nesreća i ostali smo bez majke i supruge, stuba porodice", kroz suze priča Radomir za agenciju RINA, koji je izgubio svog životnog saputnika.

Orunula kućica samo što se ne sruši uz Linu je bila dom, a sada izgleda jako tužno i još trošnije. Radomir radi najteže fizičke poslove, a sam vodi računa i o djeci.

"Iako je bila druge vere, kulture i nacije, prešla je ogroman put kako bi upoznala svog životnog saputnika, kog očima u životu nije videla. Podarila mi je decu, sačuvala topli dom koji prokišnjava. Primila pravoslavlje i naučila srpski jezik. Proslavljala je slavu Svetog Luku, za koju je sve sama spremala", prisjeća se ovaj Ariljac sa puno ljubavi svoje preminule supruge.

Naseljen daleko od civilizacije, samo ovaj samohrani otac zna koliko je teško kad se jedva sastavlja kraj sa krajem. Malo novaca iz nadnice i nešto od malina u polju Đokovićima je cjelogodišnji prihod.