"BRAJANE, TI SI VRIJEDAN ŽIVOTA KOJI ŽIVIŠ, JA TE VOLIM": Na zidu kuće porodice Volš osvanule JEZIVE PORUKE podrške

Aktuelno
"BRAJANE, TI SI VRIJEDAN ŽIVOTA KOJI ŽIVIŠ, JA TE VOLIM": Na zidu kuće porodice Volš osvanule JEZIVE PORUKE podrške
,

"Brajane ti si sve ono što je jedan čovjek, prijatelj, otac, tvoja hrabrost je inspirativna" - ovako glasi samo jedna od niza poruka koje stoje okačene na zidu u kući Brajana Volša, koji je optužen za ubistvo supruge Ane Volš, nestale 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetsu.

Brajan je pohađao kurs "lajf koučinga", a pretpostavlja se da su mu drugi učesnici kursa napisali poruke podrške, koje je on držao na zidu kuće u kojoj je, kako tužilaštvo navodi, ubio svoju suprugu.

1314529-379327-brajanvols3-orig-ff

foto: Printscreen/YouTube/CBS Boston

Izgužvani list bijelog papira prekriven u najmanje desetak rukom pisanih bilješki koje hvale Brajana Volšea, uključujući najmanje jednog učesnika grupe za lajf koučing kojoj je prisustvovao, visio je na zidu kuće njegove porodice u Kohasetu, prenose američki mediji koji su uspjeli da fotografišu poruke.

1318363-screenshot-20230119-101712-ff

foto: Printscreen / Tviter / Going West Podcast

„Brajane — dostojan si. Ti si vrijedan života koji živiš“, stoji u jednoj od ispisanih poruka.

„Brajane – ja te samo volim“, „Ti si ono što je čovjek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Ti si vrijedan svega“, neke su od poruka koje su upućene Brajanu Volšu.

1318349-11246614-1-ff

foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Brajan se ranije upisao na kurs za lajf koučing, na sada već nepostojećoj „Boston Breakthrough Academi“, koja je obećala da će „inspirisati lojalnost, povjerenje, ljubav i saosjećanje u svim vašim vezama“. Učestvovao je u više od deset sesija koje su trajale više od 12 sati kao dio liderske grupe, dobivši nadimak „Glava i ramena“ zbog svoje kose i ličnosti „kul momka“, prema njegovim kolegama učesnicima.

Članovi su rekli da su šokirani naslovima oko Aninog nestanka, pričajući o Volšu kao na „ljubaznoj“, „daraželjivoj“ osobi i „prirodnog vođu“ – koji je na kraju dospio do „elitnog“ programa za mastering liderstvo organizacije.

1317913-ana-i-brajan-vols-foto-privatna-arhiva-public-ff

foto: Facebook/anawalshe

Pozitivne poruke podrške su okačene na zid stepeništa, koji je vjerovatno vodio u spavaću sobu.

Podsjećanja radi, Brajan Volš je prošle nedjelje zvanično optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara. Volš je prvo bio optužen za ometanje istrage, a tužilaštvo je iznijelo niz dokaza protiv njega koji se mahom zasnivaju na biološkim tragovima pronađenim u njihovoj kući u Kohasetu, jezivoj Gugl pretrazi, ali i činjenici da je Brajan policiju lagao o svom kretanju, piše Espreso.

Ne propustite