PREMINUO JE MIRKO NAKON 6 GODINA U KOMI ZBOG PADA NA SKIJANJU: Bolan status devojke s kojom je bio u ljubavi

Region
PREMINUO JE MIRKO NAKON 6 GODINA U KOMI ZBOG PADA NA SKIJANJU: Bolan status devojke s kojom je bio u ljubavi
,

Mirko Palčić doživio je teške povrede na skijanju za Dan zaljubljenih prije skoro šest godina. Tada je pao u komu, a juče izdahnuo, objavila je djevojka koja mu je to vrijeme bila par, Ana Gliba.

"Odmori se, Mirkone moj! Hvala svima koji su pomagali i učestvovali u Mirkovom oporavku. Mirko nas je napustio 24. 1. nakon skoro 6 godina duge i teške borbe! Počivaj u miru, nikada te nećemo zaboraviti", napisala je ona na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Giba Solunac (@ana_giba)

Prije pet godina razgovarala je sa novinarom Telegrafa, navodeći detalje kobne borbe kroz koju su Mirkovi najmiliji morali da prođu.

Tada je navela da su bili u sretnoj vezi već tri godine, da ni slutila nije da njegov odlazak na skijanje znači veliku nevolju, te da je pao na skijanju i zadobio teške povrede mozga.

Od tog dana bio je u komi. Čak 30 metara kotrljao se, navela je, brzinom od 80 kilometara na sat. Tada je "preminuo" na stazi.

Organizovan je helikopter i mladić je upućen u Klinički centar, a prognoze su bile loše. Tada su najbliži pokrenuli akciju prikupljanja pomoći, kako bi ga uputili na dalje liječenje u Njemačku.

Ne propustite