PROCURILA PRVA FOTOGRAFIJA MAMIĆA I JELENE: ‘Ljubuški zet’ i fatalna brineta, više se ne kriju, osmijesi od uha do uha

Aktuelno
PROCURILA PRVA FOTOGRAFIJA MAMIĆA I JELENE: ‘Ljubuški zet’ i fatalna brineta, više se ne kriju, osmijesi od uha do uha
,

Nakon što je u utorak odjeknula vijest da se Zdravko Mamić planira oženiti po treći put za tridesetak godina mlađu Jelenu Planinić iz Ljubuškog, procurila je i prva fotografija para u medijima.

Kako su kolege s dnevno.hr doznali, u Ljubuškom mnogi znaju za vezu Zdravka i Jelene. Kako je rekao izvor, više se niti ne skrivaju pa je bilo pitanje trenutka kada će se sve doznati.

Mamić i Jelena zajedno odlaze u šetnje, klubove, na večere, rekao im je izvor, a po pisanju Storyja zajedno su kupili stan u Mostaru gdje se planiraju skrasiti. U jednom noćnom klubu viđeni su kako razmjenjuju nježnosti, a oni koji ih viđaju kažu da djeluju kao da ne skidaju osmijehe s lica.

Zajedničku fotografiju Zdravka Mamića i Jelene koja je osvanula u medijima možete pogledati ispod.. Nije poznato kada i gdje je fotografija nastala.

mamicj

Foto: Vrisak.info

Jelena je navodno brak okončala upravo zbog Mamića, kojemu je bila i tajnica. U braku je bila par godina s Hercegovcem Dadom Planinićem, suvlasnikom lanca trgovina odjećom uključujući shopping centar u blizini Međugorja – ‘Park & Shop’, koji živi u Čitluku.

Kada je u pitanju brak Zdravka Mamića i Marine Mamić, još nije poznato jesu li se i službeno rastali.

Ne propustite