SJEĆATE LI SE SAVAŠA IZ SERIJE LJUBAV I KAZNA, razveo se pa se ponovo oženio: A ovo su on i NJEGOVA BIVŠA ŽENA DANAS

Show
SJEĆATE LI SE SAVAŠA IZ SERIJE LJUBAV I KAZNA, razveo se pa se ponovo oženio: A ovo su on i NJEGOVA BIVŠA ŽENA DANAS
-

Turski glumac Murat Jildirim je prvu suprugu, Burčin Terzioglu, zaprosio u bolnici nakon što je doživjela saobraćajnu nezgodu.

Posljednjih nekoliko godina, turske sapunice su na regionalnom tržištu dostigle veliku popularnost, a brojni turski glumci postali su omiljeni na ovim prostorima.

Jedan od poznatijih je 43-godišnji Murat Jildirim, koji je veliki broj obožavatelja stekao nakon uloga u uspješnim serijama kao što su "Ljubav i kazna" i "Asi".

Inače, glumčeva životna, ali i ljubavna priča prilično je zanimljiva. Nakon što je prve glumačke korake napravio još u osnovnoj školi, kada je nastupio s ulogom u predstavi koju je postavio njegov otac, školski učitelj, nije se u potpunosti predao glumi. Diplomirao je na tehničkom fakultetu u Istanbulu, ali nakon toga je ipak prevladala njegova umjetnička strana.

Upravo je na setu upoznao i svoju prvu suprugu, glumicu Burčin Terzioglu, s kojom je bio u braku od 2008. do 2014. godine. "Nisam mogla ni da sanjam da ću se na setu serije 'Oluja' tako zaljubiti. Odmah sam znala da je Murat moja bolja polovina. Vjenčali smo se poslije godinu dana i to je najluđa stvar koju sam uradila zbog ljubavi. Osjećanja nemaju veze s logikom i zdravim razumom", rekla je glumica jednom prilikom.

A isto tako, nema ni ljubomora. Naime, Burčin je bila poznata po svojim ljubomornim ispadima, i to najviše zbog glumice Tube Bujukustun, s kojom je glumio u seriji "Asi". Naravno, u seriji su glumili ljubavni par, a njihova hemija je izgledala toliko realno da ga je Burčin često provjeravala na setu. Neki mediji su pisali i da se par tajno viđao nakon snimanja, iako su oboje bili zauzeti.

Upravo se zato Burčin jednom prilikom uputila na njegov set, sela je u automobil i doživjela saobraćajnu nezgodu. Završila je u bolnici, gdje se posvađala s Muratom, a kako je on dobio napad griže savijesti, zaprosio ju je na šok svih.

"Ljubomora je normalna za svaku vezu u kojoj ima strasti. S vremenom sam ipak naučila da se kontrolišem i vjerujem partneru. Prihvatila sam Murata sa svim njegovim manama i pretvorila ih u nešto pozitivno", rekla je ona jednom prilikom.

Ipak, razveli su se 2014. godine, a glumac je od 2016. godine u braku s Iman Elbani.

Zajedno su dobili dete, a na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Ne propustite