ZDRAVKO MAMIĆ SE ŽENI 3. PUT? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila! Procurila i njena fotka

Region
ZDRAVKO MAMIĆ SE ŽENI 3. PUT? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila! Procurila i njena fotka
,

Nakon javnog istupa Zdravka Mamića, u kojem je govorio o čelnicima Dinama, započela su šuškanja o njegovoj novoj ljubavi.

Naime, Mamić je prozivao Antu Čačića, Dinamova menadžera. "Čačić, koji je u osmom desetljeću života, nema ni želje ni energije za to!", nekoliko je puta vikao Mamić (63), pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora za pljačku 117 miliona kuna iz Dinama.

Čačić odao Mamića?
Kasnije je Čačić odgovorio Mamiću te je ovom izjavom potaknuo glasine o ponovnom braku Dinamova mogula.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", rekao je Čačić te ovom izjavom stavio "bubicu u uho" i obznanio ono o čemu se već duže vrijeme šuška po kuloarima.

768x768-42bcb76c-9d0c-11eb-86af-cedfb09875dd

Izvor: Pixsell/ Armin Durgut

Naime, već se neko vrijeme šuška kako je Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu srodnu dušu, te da bi se uskoro trebali vjenčati, a te je navode očito potvrdio i sam Čačić, piše Story.hr.

Ono što doznaje Story je to da je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život.

Mamić je Jeleni kupio automobil?
Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica. Tada se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija.

U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kafama.

768x768-42bcb76c-9d0c-11eb-86af-cedfb09875dd-1

Izvor: Pixsell/ Petar Glebov
Marina i Zdravko Mamić s kćeri Ivom

No, šuškanja je potaknuo skupocjen automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

jelena-planinic

Foto: Instagram

Tačan status braka s Marinom još uvijek nije poznat, odnosno je li on već službeno okončan. Ono što se zna jest da ona još uvijek živi u stanu u Međugorju kojeg je Mamić prvotno kupio nakon što je iz Hrvatske pobjegao u Bosnu i Hercegovinu. Povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa Zdravkom zbog afere s duplo mlađom Hercegovkom iako su, po priči mještana, redovno zajedno odlazili na misu.

jelena-planinic

 Jelena Planinić 
IZVOR: LINKEDIN

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila kao recepcionerka, a pretpostavlja se da je riječ o tvrtci bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel ‘Ruža’.

 

Foto: 

Sve u svemu, Zdravko Mamić se u susjednoj Hercegovini tretira kao narodni heroj. Svugdje je dobrodošao, te se ljudi svakodnevno žele fotografirati s njim.

jelena-planinic-1

 Jelena Planinić IZVOR: INSTAGRAM

Ne propustite