ISPLIVALA SLIKA BRAJANA VOLŠA SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Nekada je izlazila sa njim, a sada je potpuno IZBEZUMLJENA! (FOTO)

Aktuelno
ISPLIVALA SLIKA BRAJANA VOLŠA SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Nekada je izlazila sa njim, a sada je potpuno IZBEZUMLJENA! (FOTO)
,

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane Volš (39) čija je sudbina još uvijek pod velom misterije, ali se sumnja da je ubijena na monstruozan način, važio je za galantnog zavodnika svojevremeno.

Ovakve pretpostavke potkrepljuje i činjenica da je prvenstveno Ana Volš isticala kako je pri njihovom susretu to bila "ljubav na prvi pogled". Brajan je važio za uspješnog, bogatog muškarca te 2008. godine kada su se Ana i njen budući suprug upoznali. Međutim, s godinama koje su uslijedile ispostaviće se da su supružnici pomalo zamijenili uloge, piše espreso.co.rs.

1317753-screenshot-6-ff

foto: Printscreen/Instagram/AnaWalshe

Dok je lijepa Beograđanka Ana napredovala iz godine u godinu, u Brajanovom poslovnom ali i privatnom životu došlo je do sunovrata!

Vratimo se na period kada je Brajan uživao u svojim mladalačkim danima, ili je to samo djelovalo tako. Bilo kako bilo, nakon što se čitava američka i domaća javnost okupirala slučajem porodice Volš, isplivali su mnogi detalji iz njihovog privatnog života.

1314539-14725513-10153921579430895-1371425680289221171-n-ff

foto: Facebook / Ana Ljubičić

Sada se pojavila fotografija Brajana Volša iz devedesetih godina koju je objavila jedna od najpoznatijih PR stručnjaka u Americi. Na njoj se vidi Brajan sa zgodnom plavušom, a kako se navodi, fotografija je nastala na njihovom dejtu. Pretpostavlja se da su se svojevremeno zabavljali.

Kako se dalje navodi, djevojka sa fotografije je "potpuno izbezumljena" nakon što je saznala za slučaj nestanka Ane Volš i činjenicu da je upravo Brajan glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

Podsjetimo, Brajan Volš, suprug Ane Volš koja je nestala 1. januara, uhapšen je osam dana kasnije zbog optužbi da je obmanuo policijsku istragu, nakon toga je18. januara izveden pred sud gde mu je pročitana optužnica koja ga tereti za ubistvo supruge i da je nakon zločina raskomadao njeno tijelo.

Tužiteljka je na posljednjem ročištu objasnila da su na kesama nađeni tragovi sode bikarbone, ali i dio ogrlice koja liči na onu koju je Ana nosila na brojnim fotografijama.

„Država Masačusets je tražila dodatno vještačenje pojedinih elemenata koji su pronađeni, kao i DNK analizu. Među stvarima koje će biti analizirane su i papuče na kojima je pronađena krv, a sumnja se da se na njima nalazi DNK Brajana i Ane Volš. Jedna od Gugl pretraga na koju treba obratiti pažnju je ona od 27. decembra kada je optuženi guglao koja je savezna država najbolja za razvod. Tužilaštvo sumnja da je Brajan Volš ubio Anu i raskomadao tijelo, a potom i pokušao da očisti sva mjesta na kojima je ostavio svoj DNK", zaključila je ona.

Ana i Brajan imaju troje zajedničke djece uzrasta dvije, četiri i šest godina koja se trenutno nalaze u Odeljenju za djecu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi.

Ne propustite