STANARI NE MOGU SPAVATI OD GROZNOG PJEVANJA SUSJEDE: Ovo graniči s razumom

Šokantno!
STANARI NE MOGU SPAVATI OD GROZNOG PJEVANJA SUSJEDE: Ovo graniči s razumom
"Lijepo je ponekad pustiti glas i zabaviti se, ali ovo je postalo više od toga", napisano je na nalijepljenom papiru.

"Lijepo je ponekad pustiti glas i zabaviti se, ali ovo je postalo više od toga", napisano je na nalijepljenom papiru.

Stanare Brozove 36 u Zagrebu jutros je iznenadio papir zalijepljen na zgradu u kojem netko moli "poštovanu pjevačicu" iz zgrade da prestane s pjevanjem. "Lijepo je ponekad pustiti glas i zabaviti se, ali ovo je postalo više od toga", napisano je na nalijepljenom papiru.

"Ovo graniči s razumom i postalo je uznemirivanje. Čuje Vas se do Brozove 38 (odakle dolazi poruka), pa možemo samo pretpostavljati kako se osjećaju Vaši sustanari", nastavili su anonimni susjedi iz zgrade pored. 

ead50e8e37c51994ab86

Na kraju poruke mole da "pjevačica" snizi decibele i drži se kućnog reda kako bi svi mogli živjeti u miru.

Upitali smo stanare zgrade u Brozovoj 36 što misle o ostavljenoj poruci i znaju li o kome se radi. "Počeo sam se smijati kad sam vidio. Razmišljam da im nešto odgovorim", kazao nam je vidno zabavljen stanar priznajući kako on nije taj koji pjeva. Kaže da je navodno njegova supruga čula pjevanje. "Pretpostavljam tko je napisao tu poruku iz susjedne zgrade, ali kaj sad", rekao je stanar i počeo se smijati.

Druga stanarka također ne zna tko je ta pjevačica na koju se susjedi žale i poručuje da može samo sumnjati. Na pitanje kako pjeva odgovara: "Grdo, toliko loše da sam se probudila, a pjeva od 2-3 ujutro", rekla je stanarka i dodala da pjevačica ponekad zna upaliti i veš mašinu tijekom noći.

Ne propustite