ŽENE BJEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA KADA ČUJU ČIM SE BAVI: "Bolje da je neradnik nego da radi ovaj posao"

Zanimljivosti
ŽENE BJEŽE GLAVOM BEZ OBZIRA KADA ČUJU ČIM SE BAVI: "Bolje da je neradnik nego da radi ovaj posao"
-

Redit je postao riznica zanimljivih ispovijesti koje u javnosti izazivaju razne reakcije. Nedavno se ova društvena mreža usijala nakon objave jednog korisnika koji nema sreće u ljubavi, a glavni krivac je njegovo zanimanje.

Naime, on je objasnio da je po struci ekonomista, ali da radi kao vozač kamiona što se mnogim djevojkama ne dopada.

"Radim kao vozač kamiona u Belgiji, po struci sam ekonomista. Imam profil na Tinderu i Badoo, uđem ponekad i probam da ćaskam sa nekom djevojkom. U većini slučajeva čim im kažem da radim kao vozač kamiona komunikacija prestaje istog trenutka. Interesuje me vaše mišljenje o ljudima koji rade ovaj posao. Iskren da budem sada i kad bi me zvali da radim u banci u Srbiji ne bi prihvatio, ovde imam jaku platu i vrlo uskoro ću imati svoju firmu. Među šoferima ima ljudi sa fakultetom, bivši profesori, popovi itd. Naravno da ima svakakvih budala, ali ne razumijem da žene čak i ne daju šansu za bolje upoznavanje. Ispada da je bolje biti i neradnik nego vozač kamiona", požalio se ovaj mladić.

Ubrzo su se oglasili brojni korisnici sa savjetima, a mišljenja su bila podjeljena.

"Umjesto da joj kaže da je vozač kamiona, kaže da se bavi logistikom i da je dobavljač za xyz"; ili "koordinator transporta i logistike za velike međunarodne firme koje shipuju svoj product – svi danas moraju imati fensi šmensi nazive zanimanja; ili "specijalista za visoko-gabaritni transport" ili "Profesionalni timster (teamster)"– bitno je samo biti kreativan, još bolje zvuči na stranim jezicima".

Drugi misle da se upravo na taj način obezbjeđuje od djevojaka kojima je samo to bitno.

Ne propustite