DRUŠTVENE MREŽE SE DOSLOVNO USIJALE! Georgina se slikala s maramom na glavi, a onda se pokrenula lavina komentara

Druga strana sporta
DRUŠTVENE MREŽE SE DOSLOVNO USIJALE! Georgina se slikala s maramom na glavi, a onda se pokrenula lavina komentara
,

Partnerica portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez pojavila se u javnosti, a zatim i objavila sliku na Instagramu s maramom na glavi i haljinom s dubokim prorezom, što je izazvalo dosta reakcija njezinih pratitelja na Instagramu.

Georgina i Ronaldo suočili su se s nizom problema dolaskom u Saudijsku Arabiju, a jedan od najvećih problema je taj što oni nisu u braku, a žive zajedno, što prema saudijskim zakonima nije dozvoljeno, ali progledali su im kroz prste.

No čini se da ljudima smeta i način na koji se Georgina prezentira u javnosti, odnosno činjenica da se teško privikava na pravila odijevanja koja vrijede u Saudijskoj Arabiji.

Georgina se na dodjeli Joy Awards pojavila u baršunastoj haljini s prorezom, a imala je i dekolte te ponešto skupocjenog nakita. Izgled je kompletirala crnom maramom, kojom je valjda htjela malo ublažiti dojam.

Međutim, u komentarima su je napali upravo zbog marame. "Georgina bi trebala poštovati hidžab, to nije modni dodatak", napisao joj je jedan pratitelj.

"Treba poštovati zemlju u koju je došla", "Glavu je pokrila, a pokazuje noge", "Ne idu ta marama i haljina skupa", samo su još neki od komentara, uglavnom lokalnih stanovnika, ali zato su je ostali fanovi obasuli komplimentima i, baš naprotiv, pohvalili što je na dodjeli jedina nosila pokrivalo za glavu.

Ne propustite