NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 28. januara

Zanimljivosti
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 28. januara
-

Danas je mlad Mjesec u Vodoliji, koji je dobar za bilo kakav novi početak. Planetarna situacija je znatno stabilnija nego prethodnih nedelja, tako da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Retrogradni Merkur i Mars su krenuli napred, pa je vrijeme za pravljenje planova. To se odnosi i na finansije. Ukoliko ste očekivali povišicu ili novac koji je kasnio, konačno je vrijeme da odahnete, jer planete počinju da rade za vas.

U narednoj nedelji do 28. januara, novac će imati horoskopski znaci među kojima su Rakovi, Vodolije, Strijelčevi i Bikovi.

RAK
Sunce u Vodoliji donosi vam mogućnost da rešite pitanje nasledstva. To je ujedno i odličan period za sponzorstva, pa možete lako da dobijete novac za važan poslovni projekat. U boljoj ste poziciji za zaradu nego prethodnih nedelja.

STRIJELAC
Merkur je krenuo napred u vašem drugom polju, pa vas očekuje dodatna zarada. To je posao koji ćete morati da odradite dodatno da biste dobili novac, koji nije veliki ali će vam značiti. Jupiter u vašem petom polju donosi vam mogući dobitak na igrama na sreću.

VODOLIJA
Sezona vašeg znaka je počela, a vi ste glava zvijezda. Venera u drugom polju donosi vam vredne poklone i manju zaradu. U vašem slučaju uvidjećete da vam pokloni znače više nego novac.

BIK
Merkur u Jarcu je krenuo naprijed, pa se finansijsko stanje poboljšava. Pare mogu da vam stignu iz inostranstva ili na osnovu rada u izdavaštvu. U svakom slučaju Mars u Blizancima pravi bolje aspekte, pa će novac koji je kasnio da stigne i poboljša vaše finansijsko stanje.

Ne propustite