TAJNA CRVENE BUBE: Volš koristio folksvagen majke za prikrivanje tragova zločina?! Odale ga OVE fotografije

Aktuelno
TAJNA CRVENE BUBE: Volš koristio folksvagen majke za prikrivanje tragova zločina?! Odale ga OVE fotografije
-

Fotografije američkih medija otkrile da je Brajan Volš u vrijeme dok se njegova supruga Ana vodila kao nestala, vozio istim autom kojim je dan uoči njegovog hapšenja pred kuću došla njegova majka

Brajan Volš (47), koji je optužen za brutalno ubistvo supruge Ane Volš (39), tragove zločina pokušao je da prikrije tako što je kolima svoje majke Diane Volš išao da kupi najlone, sredstva za čišćenje i druge predmete koji su mu bili neophodni da pokuša da prikrije tragove jezivog kasapljenja Beograđanke.

Na fotografijama koje su objavili američki mediji, vidi se da je Brajan Volš snimljen u crvenom folksvagenu svoje majke u vrijeme dok je trajala potraga za Anom Volš, a u istom automobilu ona se pojavila ispred porodične kuće Volšovih dan uoči hapšenja sina.

3324538-diana-vols-ff

FOTO: PRINTCREEN FOX NEWS DIGITAL
 

Prikrivanje tragova

- Ne isključuje se mogućnost da će i ovaj automobil biti predmet detaljne provere, kao i sama majka Brajana Volša - navode oni.

Inače, Diana Volš nije krila da nije imala dobar odnos sa ubijenom snajom, a to je navela i u pismu sudu pred puštanje sina u kućni pritvor, u kom je zbog krivičnog dela prevare bio i u vrijeme kada je ubio Anu. Vreme koje je imao pravo da koristi van kuće, iskoristio je da pokuša da prikrije tragove.

- Poznato je da je Brajan Volš imao sivi džip "volvo", koji je policija odvezla na analizu na dan njegovog hapšenja 8. januara. U njemu su pronađi tragovi, najloni, tragovi krvi, sredstava za čišćenje, a sjedišta su bila oborena. Pretpostavlja se da je ovim automobilom, u džakovima za smeće, prebacio iskasapljene dijelove Aninog tela do deponija u kojima se otpad spaljuje, kao i da je u njemu prebacio 10 džakova u kojima su pronađeni dijelovi Anine garderobe, nakita, krvavi tepih, čizme, njena torba kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime - podsjetili su američki mediji.

Skinuta traka

Kuća više nije ključ istrage

Kuća u kojoj je, kako sumnjaju američki istražitelji, Brajan Volš ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš policija više ne tretira kao mesto zločina. Policija je, kako prenose mediji, skinula traku koja je zabranjivala prilaz kući. - Traka je skinuta sa prednjih i zadnjih vrata, kao i sa vrata kroz koja se ulazi u podrum. To znači da policija kuću više ne tretira kao mesto zločina, odnosno da su iz nje uzeti svi tragovi i dokazi jezivog ubistva koje se unutra dogodilo - podsećaju mediji. Oni otkrivaju da se kroz prozor kuće, blizu samih ulazin vrata vidi dječija flašica u kojoj je ostalo malo mlijeka, kao i na pola okićena novogodišnja jelka.

Spekuliše se da je crvenu "bubu" koristio da ode u kupovinu sredstava za čiščenje, ali i traženje pogodne lokacije na kojoj će se riešiti njenog tijela. - Brajan je u prvoj izjavi policiji rekao 1. januara išao u posjetu tek operisanoj majci, ali nije pominjao da je uzimao njen automobil. Osim toga, upravo predmeti, uključujući i testeru, pronađeni su na deponiji u blizini njene kuće.

Tri nedelje drame

U istom automobilu, majka je snimljena ispred kuće Volšovih u kojoj se zločin dogodio 7. januara, dan uoči hapšenja sina. Inače, Diana Volš se nije oglašavala za medije ni tokom potrage, niti posle hapšenja sina. Američki mediji nisu izvestili ni da je prisustvovala javnom čitanju optužnice, tokom koje je Brajan Volš odbacio navode da je ubio suprugu.

Podsjetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug, u prvoj izjavi policiji koja je istog dana izjavio je da je ona poslije novogodišnje proslave, oko 6 ujutru pozvala taksi jer je morala hitno na posao. Međutim, ispostavilo se da nije bilo poziva kao i da je Ana imala rezervisan let tek za 3. januar.

Volšu za ubistvo supruge prijeti doživotna robija jer je u državi Masačusets u kojoj se dogodio zločin, prije 39 ukinuta smrtna kazna.

Kurir.rs/Jelena Spasić

Ne propustite