Milijarder (91) opet ljubi mlađu, pola godine nakon razvoda. Snimljeni su na plaži

Zanimljivosti
Milijarder (91) opet ljubi mlađu, pola godine nakon razvoda. Snimljeni su na plaži
,

91-godišnji medijski mogul Rupert Murdoch ima novu partnericu s kojom se posljednjih dana zabavlja na plaži na Karibima. Milijarder je samo pola godine nakon razvoda od Jerry Hall snimljen s 25 godina mlađom Ann-Lesley Smith, inače udovicom country zvijezde Chestera Smitha.

Fotografi su ih snimili kako zajedno plivaju, a zatim i kako Ann-Lesley pomaže Rupertu da izađe iz mora.

Milijarder se u avgustu prošle godine razveo od Jerry Hall. Imovina tajkuna rođenog u Australiji, koji posjeduje niz medijskih kuća uključujući The Times, New York Post, Fox News i Wall Street Journal, procjenjuje se na 17.7 milijardi dolara.

Murdochu je brak s Jerry bio četvrti brak (i četvrti razvod).

Sa svojom prvom suprugom, bivšom stjuardesom Patricijom, vjenčao se 1956. godine. Par se razišao 1967., devet godina nakon rođenja njihovog jedinog djeteta, kćeri Prudence. Iste godine vjenčao se s drugom suprugom Annom, novinarkom iz Glasgowa, s kojom je bio u braku 32 godine i dobio troje djece. Razveli su se 1999. godine.

Anni je nakon razvoda pripalo 1.7 milijardi dolara, uključujući 10 miliona dolara u gotovini. Samo 17 dana nakon razvoda Murdoch je oženio poduzetnicu Wendi Deng, s kojom je bio do 2014. godine i dobio dvoje djece. Murdoch je u vrijeme njihovog vjenčanja imao 68 godina, dok je Wendi imala samo 30, piše Index.hr.

Ne propustite