ŽALIM ZA PROŠLIM VREMENOM: Ivan Milinković o vremenu koje je iza nas

Show
ŽALIM ZA PROŠLIM VREMENOM: Ivan Milinković o vremenu koje je iza nas
Popularni pjevač i nekadašnji član grupe "Legende" ne krije da bi volio da je rođen u drugim vremenima.

Popularni pjevač i nekadašnji član grupe "Legende" ne krije da bi volio da je rođen u drugim vremenima.
popularni pjevač i nekadašnji član grupe "Legende" Ivan Milinković poznat je po raskošnom glasu, a muzika je sastavni dio njegovog života.

"Muzika napaja. Iskreno, sklon sam da kažem svakome ko je talentovan u bilo čemu da ga je Bog pipnuo, dotaknuo da bi taj dar mogao da podijeliš i kada to uradiš onda se te lijepe emocije umnožavaju. Zaista je to neka energija i neka misija koju posjeduješ, koja čini da ti bude lijepo. Zamisli kada te neko vidi i ti mu izmamiš osmijeh na lice. To je velika stvar, biti asocijacija na nešto lijepo", rekao je pjevač koji priznaje da bi volio da je rođen u nekom drugom vremenu.

"Retro sam tip, želio sam da budem rođen tamo negdje oko 1940. kada je pjevač bio gospodin, žalim za tim. Sve numere iz tih nekih minulih vremena, vremena Tome Zdravkovića, Cuneta, Tozovca, pa i žive legende Miroslava Ilića. To su ti pečati naše estrade i tog nekog vremena, zlatnog vremena kada se zaista znalo šta ko radi. Danas isto ima kvaliteta, ali se teško dolazi do izražaja jer je velika gužva na estradi", rekao je za "Grand online" pjevač koji je otkrio da je za početak njegove muzičke karijere bio zaslužan otac koji ga je podstaknuo.

"U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice.. Moj tata je umro mlad, dva mjeseca je falilo da napuni 57 godina, kancer ga je odnio. Tata je bio neko ko je u životu rizikovao, bio je od te vrste ljudi, a mama je gledala da ga malo prizemlji i, kako bih rekao, slojevitije je prilazila stvarima. Mama je bila neko ko je bio staloženiji i, vidim, s godinama, majka radi u meni, postajem staloženiji, misli su mi složenije i staloženije", ispričao je svojevremeno za "Kurir" Ivan.

(Kurir)

Ne propustite