SUSRET SA MAJKOM JE BIO PREPUN EMOCIJA: Saša Kapor o odnosu sa majkom

Show
SUSRET SA MAJKOM JE BIO PREPUN EMOCIJA: Saša Kapor o odnosu sa majkom
Saša Kapor sa majkom godinama nije komunicirao.

Saša Kapor sa majkom godinama nije komunicirao.
Pjevač Saša Kapor uživa u porodičnom životu koji je izgradio sa koleginicom Nikolinom Kovač. Njihovu sreću upotpunilo je rođenje sina i kćerke i njihovu tvrđavu malo šta može da uzdrma. Ipak, Sašin život nije bio uvek pun ljubavi i blagostanja. Tokom odrastanja prošao je kroz teške faze zbog narušenog odnosa sa majkom. Naime, pjevačevi roditelji su se razveli kad je on bio mali. Majka, koja je inače bila pjevačica, se ponovo udala i preselila u Švedsku, a sa njom je krenuo i stariji sin, dok se Saša iz Tuzle sa ocem preselio u Beograd. 

"Tačno je ono što se pisalo po novinama da sam se osjećao manje voljenim od strane svoje majke jer je njen odnos bio drugačiji prema bratu i polusestri. Sve je to veoma bolno i zato mi je teško da o tome pričam. Moram da kažem moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram s majkom bila je samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt",  pričao je svojevremeno Saša koji je uspeo da izgladi odnos sa majkom nekoliko godina nakon što je završio sa takmičenjem u "Zvezdama granda". 

"Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Cijeli život mi se vrtio po glavi. Suze su navirale", ispričao je u jednom intervjuu pjevač koji danas u odličnim odnosima sa majkom.

Ne propustite