BROJ 311 IMA VELIKO ZNAČENJE: Evo šta vam poručuje taj broj

Zanimljivosti
BROJ 311 IMA VELIKO ZNAČENJE: Evo šta vam poručuje taj broj
Često vam se čini da svuda oko sebe vidite jedan te isti broj? To je zapravo vaš anđeoski broj, a ključ za njihovo razumijevanje kreće od onoga šta se dogodilo ili o čemu ste razmišljali kada ste ih primjetili.

Često vam se čini da svuda oko sebe vidite jedan te isti broj? To je zapravo vaš anđeoski broj, a ključ za njihovo razumijevanje kreće od onoga šta se dogodilo ili o čemu ste razmišljali kada ste ih primjetili.

Od 111 do 999, smatra se da određeni nizovi brojeva imaju posebna značenja, a svaki od njih deluje kao glasnik naših vodiča i svemira.

Šta su anđeoski brojevi?
Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri poput 222 ili 2222, iako se mogu prikazati i kao podeljeni brojevi, kao na primjer 3433 ili 717.

– Anđeoski brojevi su sinhronicitet ili značajna slučajnost, božansko vodstvo od anđela i svemira – objašnjava autorka i ekspertkinja Tanja Kerol Ričardson.
Značenja različitih cifara variraju i često se odnose na to koliko je broj veliki ili mali.

Broj 1, kao prvi jednocifreni broj, na primjer, obično označava početak, dok se broj 9, posljednji jednocifreni broj , često odnosi na završetak.

Prema Ričardson, mogli biste da primjetite da je sat na 1:11 dok ste, na primjer, razmišljali o proširenju svog poslovanja, što bi bio pozitivan znak da krenete dalje s idejom i prihvatite nove početke.

Šta 3 i 1 predstavljaju u numerologiji?
U numerologiji, Ričardson objašnjava da se broj 1 odnosi na novosti – nove stvari, nove cikluse, nove početke i unošenje novih elemenata u život.

Prema rečima vidovnjakinje Megan Mišel Fajrster, to je takođe znak da imate sposobnost i priliku za stvaranje, sve dok imate ispravan način razmišljanja.
– Jedan predstavlja sposobnost da stvarate. Ja ga zovem ‘broj Arhitekta’ – kaže Fajrster, dodajući da vas, kada ga ugledate, podseća na moć koju posjedujete.

Vaš svijet uvek oblikuju vaše misli i riječi, a kada vidite ovaj broj, to je podsjetnik na to, i traži od vas da se vratite pozitivnijem, kreativnijem toku, objašnjava.

Što se tiče broj 3, prema Fajrster, to je glavna poruka harmonije koja postoji svuda i poruka da su naši umovi, tijela i duhovi povezani kao jedno.

– Morate se brinuti o svom životu na uravnotežen način ili će sve patiti. Videti ovaj broj podsticaj je vaših anđela da vidite koje dijelove svog života trenutno zanemarujete i poziv na akciju da ih vratite na pravi put – dodaje ona.

Broj 3 takođe se može povezati sa samoizražavanjem, komunikacijom, kreativnošću, optimizmom i radošću, prema numerološkinji  Mišel Bušanan.
 

Ne propustite