UGOJILA SE 20 KG, PATILA JE I BILA U DEPRESIJI: Voditeljica priznala da je u jednom trenutku sve izgubila

Show
UGOJILA SE 20 KG, PATILA JE I BILA U DEPRESIJI: Voditeljica priznala da je u jednom trenutku  sve izgubila
Voditeljka Nataša Pavlović priznala da nema lijepe uspomene na djetinjstvo.

Voditeljica Nataša Pavlović nema lijepe uspomene na čitavo djetinjstvo.

Bila je nasmijana i sretna, a onda se, kada je sa porodicom zbog tadašnjih dešavanja u zemlji morala da se odseli, sve se promijenilo.

Nataši je preseljenje veoma teško palo, a jednom prilikom je priznala da je potpuno izgubila samopouzdanje i bila je jako depresivna.
"Izgubila sam samopouzdanje i sve, nisam imala identitet, mislila sam da nikada više neću biti iskreno i bezbrižno sretna, ali život je čudo i sve može da demantuje", rekla je Nataša svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulicom".

Majka je bila jako zabrinuta za nju, pogotovo nakon što se, usljed lošeg psihičkog stanja, ugojila čak 20 kilograma. Riješila je da je makar na kratko odvede u Zagreb, kako bi joj vratila osmijeh na lice.

"Nakon godinu dana, mama više nije znala šta da radi sa mnom. Skoro sam pala razred, povukla sam se i patila. Ugojila sam se 20 kilograma od depresije i danas imam traumu od gojenja, jer me vezuje za jako loš period u životu. Nisam se nasmijala godinu dana i mama je odlučila da me odvede u Zagreb, iako su svi govorili da nije normalna i da nije trenutak za to", ispričala je tada voditeljka.

Odlazak u rodni grad ispostavio se kao dobra odluka, jer je Nataši jedan susret promijenio pogled na stvari i dao joj snagu da nastavi dalje.
"Bila je divna jedna žena koja mi je rekla: ‘Ne brini dijete moje, i ja sam se sa Desankom Maksimović dopisivala usred rata i rekla mi je da će pravo prijateljstvo uvijek opstati i tvoj grad će uvijek biti tvoj’. I te riječi pamtim do danas. Ona me je ohrabrila da nastavim dalje. To je bio prelomni trenutak, tada sam shvatila i sve je krenulo nabolje“, objasnila je ona.

Voditeljka danas živi sretno i ispunjeno, udata je za producenta Predraga Pavlovića sa kojim ima dva sina, koji su centar njenog svijeta.

Ne propustite