"ISPEGLAĆE" VAM BORE VEĆ NAKON 7 DANA: Domaća krema od samo 3 sastojka, pravi se nikad brže

Moda i ljepota
"ISPEGLAĆE" VAM BORE VEĆ NAKON 7 DANA: Domaća krema od samo 3 sastojka, pravi se nikad brže
-

Za njegovanu i blistavu kožu preduslov nisu preskupi preparati, a ovu kremu možete brzo i jednostavno napraviti kod kuće.

 Gotovo svaka žena priželjkuje negovanu, zdravu i sjajnu kožu, bez bora i drugih nepravilnosti na licu. One su, međutim, neizostavne i ne možemo ih u potpunosti zaobići, ali možemo usporiti njihovu pojavu.

Neke od vrlo djelotvornih preparata možete napraviti sami kod kuće, a među njima je i ova domaća krema protiv bora, koja je odlična za njegu kože jer hidrira, čini ten ljepšim, smanjuje vidljive bore i usporava proces starenja kože.

Sastojci su prirodni i bezbjedni, odgovara svim tipovima kože, a činjenica koja će sigurno obradovati sve dame jeste da su rezultati vidljivi već nakon sedam dana.

Sastojci koji su vam potrebno:

- jedno žumance

- jedna kašika meda

- dvije kašike apotekarskog vazelina.

Priprema:

Vazelin otopiti na vodenoj pari. Skinuti sa šporeta i dodati ostale sastojke: med i žumance. Sve sastojke miješati nekoliko minuta, dok ne dobijete homogenu smjesu.

Krema se zatim laganim, masirajućim pokretima nanosi na očišćenu kožu. Nakon 30 minuta uklonite ostatke kreme vatom ili vlažnom maramicom za lice.

Pored redovne i pravilne nege, za zdravlje kože veoma je važno i na koji način se hranimo. Neke od namirnica koje usporavaju starenje kože su brokoli, riba, šargarepa i paradajz.

Tekst: Lepa&Srećna

Ne propustite