BOLOVALA OD DEPRESIJE, DEČKO JE OSTAVIO TRUDNU, PA POKUŠALA DA SE UBIJE: Evo kako danas izgleda čuvena Hurem (FOTO)

Show
BOLOVALA OD DEPRESIJE, DEČKO JE OSTAVIO TRUDNU, PA POKUŠALA DA SE UBIJE: Evo kako danas izgleda čuvena Hurem (FOTO)
.

Glumica Merjem Uzerli svijet je osvojila ulogom Hurem u popularnoj turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“.

Iako joj je ova uloga donijela planetarnu popularnost, Merjem je ipak napustila seriju i otišla u rodnu Njemačku, tačnije u Berlin.

Mnoge je ova njena odluka prilično iznenadila, a producent serije Timur Savdži rekao je u jednoj emisiji da je glavni razlog bio taj što je glumica patila od poremećaja u psihologiji poznatog kao „sindrom sagorijevanja“ i nije mogla više da izdrži naporna snimanja.

Simptomi ovog sindroma jesu bezvoljnost, zamor i nedostatak entuzijazma, a vremenom se sve pretvorilo u hroničan stres praćen nesanicom, glavoboljom, padom imuniteta, visokim pritiskom, depresijom, napadima panike i poremećajem koncentracije. Nakon što je osjetila sve ovo, glumica je odlučila da napusti projekat.

hurem1

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako su mediji pisali, glumica je za vrijeme snimanja ove serija navodno imala i problema sa kilažom, zbog čega se dodatno osjećala loše i imala je problema sa samopouzdanjem.

Taman kada je riješila da svoj život dovede u red, stigao je novi udarac. Naime, njen 17 godina stariji partner, preduzetnik Đan Ateš, ostavio ju je kada je saznao da je glumica u drugom stanju.

Kako se pisalo, to je Merjem dovelo do nervnog sloma, nakon čega je pokušala da se ubije skokom sa balkona, ali je prošla samo sa lakšim povredama. Nakon toga je bila smještena u bolnicu za psihičke i mentalne bolesti u Njemačkoj.

Kasnije je rodila kćerkicu Laru Žeminu kojoj se potpuno posvetila i u njoj je pronašla novi smisao života, piše nova.rs.

Glumica i dalje živi u Berlinu gdje je pokrenula novi posao i otvorila prodavnicu slatkiša, a pronašla je novu ljubav, a u januaru prošle godine rodila je i drugu kćerkicu Lili Koi, ali je ovog puta sakrila identitet djevojčicinog oca.

Uzerlijeva je aktivna na društvenim mrežama gdje se može vidjeti da je drastično smršala u odnosu na period kada je glumila Hurem, a mnogi komentarišu da izgleda dosta sretno i zadovoljno. Stručnjaci su čak tvrdili i da je Merjem radila korekcije na licu, te da je dopunila usta, radila jagodice, kao i da je koristila botoks.

Ne propustite