VLATKA POKOS ŽESTOKO ODBRUSILA LOVRENU: ‘Vrati se u osnovnu školu i nauči o ustašama i njihovim zločinima. A posjeti i Jasenovac‘

Druga strana sporta
VLATKA POKOS ŽESTOKO ODBRUSILA LOVRENU: ‘Vrati se u osnovnu školu i nauči o ustašama i njihovim zločinima. A posjeti i Jasenovac‘
,

Vlatka Pokos stala je u odbranu voditelja koje kritiziraju zbog dočeka 'vatrenih'.

U drugom dijelu posta na Instagramu žestoko je napala Dejana Lovrena.

- Bravo za Ivu Šulentić što nije dozvolila Dejanu Lovrenu pjevati ustašofilsku pjesmu. Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti cijelu reprezentaciju - napisala je Vlatka Pokos o Lovrenu, koji je napravio skandal nakon bronce u Katru gdje je u mix zoni izvrijeđao novinare za koje je zaključio da se baš njemu smiju. Nakon toga je u Zagrebu feštao u Brozovićevom kafiću gdje je na uzvik 'za dom', zaurlao 'spremni'. Na kritike je odgovorio novim uvredama.

- Šaka bijednih jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapjevao pred cijelom Hrvatskom 'Lijepa li si'. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj? - napisao je Lovren koji radi u Rusiji i za kojeg je USKOK još prije pet godina zaključio da na suđenju bjeguncu i osuđenom kriminalcu Mamiću nije dao istinit iskaz.

Na to mu je odgovorila i Vlatka Pokos.

- Ne, mi Hrvati iz Hrvatske nemamo komplekse 'velikoghrvatstva', mi ne mrzimo 'sve hrvatsko'. Volimo Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo pjevati ustašofilske pjesme. Toplo Vam preporučujem da se vratite u osnovnu školu i naučite elementarne činjenice o ustašama i njihovim zločinima. Posjetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim zrtvama koje su ondje klali i ubijali Vaši “domoljubi”. Ustaše, čiji zločinački “pozdrav” tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u povijesti.

Mi, Hrvati iz Hrvatske smo civilizirani ljudi i dosta nam je nametanja ustašluka kao ultimativnog izraza domoljublja. Sramite se Vašeg primitivizma i zatucanosti, koje redovito demonstrirate u javnosti. Hvala za sportske uspjehe, ali to Vam ne daje pravo da širite ustašluk i fašizam! Ukoliko Vam to ne odgovara, uvijek se možete vratiti u Vasu domovinu BiH - napisala je.

Ne propustite