APSOLUTNI HIT! Izjava Aleksandra Vučića masovno se dijeli na internetu, pogledajte šta je govorio o Hrvatskoj uoči SP-a

Sport
APSOLUTNI HIT! Izjava Aleksandra Vučića masovno se dijeli na internetu, pogledajte šta je govorio o Hrvatskoj uoči SP-a
,

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon jedanaesteraca izbacila Japan i prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon susreta na internetu i društvenim mrežama dijele se brojne reakcije na utakmicu, a jedna od njih su i izjave srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Naime, Vučić je prije SP-a poručio sljedeće: - Ja bih volio da se u četvrtfinalu sastanemo s Hrvatskom koja je jedna sjajna reprezentacija. Pošto ćemo u osmini finala ići na Urugvaj ili Portugal ako prođemo grupu u kojoj su Švicarska, Brazil i Kamerun, možemo ići na Hrvatsku u četvrtfinalu i to bi bio veliki derbi.

Vučić je zatim naglasio: - Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica.

OVDJE pogledajte i poslušajte tu Vučićevu izjavu.

Hrvatska je stigla do četvrtfinala, no Srbija nije obavila svoj dio posla. Završila je posljednja u skupini sa samo jednim bodom te čak osam primljenih i pet postignutih golova u tri utakmice. Jasno je ko ima bolju reprezentaciju, piše vecernji.hr.

 

Ne propustite