DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR: Nova ljubav na pomolu za ovaj znak! Ovani, budite pažljivi

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR: Nova ljubav na pomolu za ovaj znak! Ovani,  budite pažljivi
Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas.

OVAN

Moguće je da ćete danas sa mukom se uzdržavati da ne kažete ono što mislite. Reči će vam biti na vrhu jezika i neće biti straha da ih kažete. Pripazite se! Snažna planetarna energija mogla bi uticati da se vaše riječi ne shvate kako biste vi želeli. Budite pažljivi prema drugima i vodite računa o njihovim osjećanjima. Nemojte prenositi svoje probleme na druge.

BIK

Vaš um je danas kristalno jasan. Postarajte se da pomognete i sebi kao što pomažete drugima. Povedite računa o svakom zadatku koji vam je povjeren i koji zahteva dodatnu pažnju. Posjedujete sjajnu sposobnost da riješite svaki duševni problem. Komunicirajte sa samopouzdanjem. Kontaktirajte ljude koje niste dugo čuli. Biće im veoma drago da ste ih se sjetili.

BLIZANCI

Danas gledajte svoja posla i nikako nemojte slušati tuđ prljav veš. Preuzmite kontrolu nad situacijom kada vidite da nešto treba da se uradi. Drugi mogu biti brzopleti i vidjeti stvari drugačije od vas. Nemojte mijenjati svoje gledište samo zato da biste njima pojednostavili. Ukoliko vam je neko na putu suočite se sa njim.

RAK

Danas ćete posebno biti u stanju jasno i razumno da razmišljate. Dajte sve od sebe da odradite ono što radite kako treba. Nemojte padati na tuđe drame. Treba da uživate u dobroj radnoj atmosferi sa odličnim tehničkim dodacima, te biste mogli razmisliti da nadogradite svoj računar ili telefon. Nemojte biti toliko škrti. Potrošite kako biste sebi olakšali život.

LAV

Danas nemojte čekati da vas pitaju za mišljenje. Niko to neće uraditi, osim ako jasno i glasno to ne kažete. Izbacite sebe u prvi plan. Dali ste drugima priliku da kažu šta misle, sada je vrijeme da vi iskažete svoje. Nemojte biti posmatrač. Budite aktivan član svake konverzacije i događaja i otvoriće vam se jedna sasvim nova vrata.

DJEVICA

Danas vam je um oštar kao najoštriji nož. Postoji velika snaga vašim misli te biste trebali to mudro da iskoristite. Iskoristite tu energiju na poslu i vrlo brzo ćete uvideti koliko ste napredovali. Sreća je danas na vašoj strani. Ključna stvar je da uključite mozak! Idite hrabro ka novim idejama, ne gledajte unazad. Skočite sa obe noge na zemlju. Ukoliko se stidite ili dvoumite napravićete grešku.

VAGA

Šta čekate? Nećete sresti nikog novog ako sedite kod kuće! Nećete postati rok zvijezda ako ne odabere instrument. Krenite! Nemojte danas raditi ništa polovično. Ukoliko nekog volite, recite mu-joj. Nikad ne znate šta se može desiti sutra. Preuzmite kontrolu i pokažite svoja prava osjećanja.

ŠKORPIJA

Nemojte danas gubiti vrijeme. Hrabro krenite u akciju. Iskoristite svoju prirodnu nadarenost i ostavite oprez po strani. Vaš vispren um uočiće mogućnosti koje ste dugo čekali. Povežite se sa ljudima i doprinesite nekom projektu. Ništa neće pobjeći vašoj pažnji. Igrajte igre koje vježbaju vaš mozak.

STRIJELAC

Danas će na snazi biti snažne planetarne sile. Moguće je da će neko raditi protiv vaših ciljeva i pokušati da vas navede na pogrešan put. Ne dozvolite da vas nadmudre. Imate jednako pravo da kažete svoje mišljenje kao i svi drugi. Iskoristite snagu svog uma danas kada se budete suočavali sa neprijatnim situacijama. Sloboda je stanje uma, ne zaboravite!

JARAC

Krenite u akciju danas i pustite da vas nosi sjajna energija. Bićete u prednosti u odnosu na druge u svakom razgovoru koji se povede. Iskoristite to! Biće dosta informacija oko vas koje će trebati primiti i podijeliti a vi ćete biti sama srž tok protoka. Ono što naučite može vas promeniti. Budite aktivni u svakoj konverzaciji

VODOLIJA

Nemojte danas ćutati, jer tišina može prouzrokovati neprijatnu situaciju. Nastavite da pričate. Vrlo je moguće da će neko reći nešto jako lijepo što vam može uljepšati dan. Radite na svojim profitabilnim idejama i budite spremni za nove mogućnosti. Velika je vjerovatnoća da ćete na ulici danas sresti veoma zanimljivu osobu koja vam može postati novi prijatelj. Ukoliko stojite u redu da platite račun, popričajte sa osobom do vas. Danas je sve u konverzaciji, što se vas tiče.

RIBE

Uprkos svom besu i dalje se nalazite u kavezu. Vrijeme je da izađete iz svog svijeta. Uticaj drugih ljudi može prouzrokovati sjajnu transformaciju vašeg razmišljanja. Dozvolite svom načinu mišljenja i gledištima da se preobraze u sasvim novi oblik. Razmislite o novom načinu života. Svakako vam je to potrebno a svu ljepotu uvidećete tek kada se oslobodite svog kaveza. Treba da živite svoj život, prenosi Espreso

Ne propustite