ŽENA MAČKA JE NEKADA BILA PRAVA LJEPOTICA: Kako je čuvena milijarderka izgledala prije nego što se UNIŠTILA OPERACIJAMA

Moda i ljepota
ŽENA MAČKA JE NEKADA BILA PRAVA LJEPOTICA: Kako je čuvena milijarderka izgledala prije nego što se UNIŠTILA OPERACIJAMA
-

Žozelin Vajldstajn koja nosi nadimak "Žena mačka" prije operacija je bila prava ljepotica, a onda se navukla na plastiku.

"Žena mačka", Žozelin Vajldstajn svojom pojavom rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Nadimak je dobila zbog brojnih estetskih operacija kojima se podvrgla u proteklih desetak godina, a s kojima je, sudeći po fotografijama, svakako pretjerala.

Riječ je o ženi koja je nakon razvoda 90-ih godina prošlog vijeka u sudskom sporu dobila više od 2 milijarde dolara.

Danas je u srećnoj vezi s gotovo 20 godina mlađim modnim dizajnerom Lojdom Kejnom. Ono zbog čega se mnogi smiju su izjave njenog vjerenika koji tvrdi da nikada nije otišla pod nož iako je to jasno kao dan.

"Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer Žozelin je uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije radila svom licu. Imam njene fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas", rekao je i šokirao javnost.

Mnogi ne razumeju zašto je dotična toliko radila svoje lice, jer po fotografijama iz prošlosti, jasno se vidi kako je bila lijepa žena.

Fotografija u galeriji u nastavku teksta datira iz vremena kada joj je lice bilo prirodno i definitivno nije izgledala kao danas kada, sudeći po komentarima, svojom pojavom ledi krv u žilama...

8fbcf1f3b7e9c7db970c

Žozelin se proslavila 90-ih kada se razvodila nakon 21 godine braka od poznatog trgovca umjetninama Aleka Vajldstajn, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dve milijarde dolara.

Potrošila 2 miliona dolara na operacije
Upućeni su za Žozelininu izobličenost i opsjednutost estetskim korekcijama krivili upravo njenog bivšeg supruga koji je po svaku cijenu želio da ona izgleda više nalik na mačku, a posljedice njegove psihološke torture ostale su trajno vidne.

dzhoselin-vildenshtejn

Na operacije potrošila preko 2 miliona dolara, a sve kako bi udovoljila svom bišem suprugu Aleku koji je imao strast prema velikim, divljim mačkama. Međutim, Vajldstajn, koji je preminuo 2008. godine, je takve pretpostavke svojevremeno oštro demantovao.

"Ona je luda. Uvijek bih saznao posljednji šta je uradila. Mislila je da može da popravlja svoje lice kao da je parče namještaja. Koža ne funkcioniše tako. Ali, ona nije slušala", rekao je u intervjuu za "Vanity Fair".

Ne propustite