CENTRALNI DNEVNIK

NENAD ČANAK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Rusi planiraju ubiti Vučića! Je*bu nas u mozak!

Objavljeno:03.12.2022 - 22:52
A A A Times Arial

Nenad Čanak, zastupnik u Skupštini Vojvodine, bio je večeras gost kod Senada Hadžifejzovića.

Evo šta je između ostalog Čanak rekao:

Srbija nije značajna ni za koga osim za susjede koji su manji od nje i koje može da maltretira! Srbija nije mala Rusija, već je Rusija velika Srbija! Ono što je radio Milošević sada radi Putin! Putinova Rusija predlaže vojnicima koji krenu u rat da od žena i djevojaka uzmu tampone kako bi zaustavili krvarenje kada ih pogodi metak! Je li to ta sila koje se svi plaše?! Aleksandar Vulin je humanoid sa “AliExpressa” koji je špijunirao ruske opozicionare koji su dolazili u Srbiju i Ambasadi Rusije predao stenograme i prepiske! Vulin je najobičnija ruska špijunčina! Rusi će ubiti Vučića iz dva razloga! Vučiću treba Zajednica srpskih opština kako bi postigao bilo šta na Kosovu! Ako se Vučić dogovori sa Zapadom, on je mrtav čovjek, jer Rusiji treba nemir na Balkanu! Ako se okrene Rusiji, tog momenta ima socijalne tenzije koje ne može iznijeti! Ako ih i iznese, Rusima ne treba neko ko nema autentiku! Rusi bi umjesto Vučića stavili Boška Obradovića!

Ne prekrajaju Amerikanci granice na Balkanu! Šalju poruku RS-u i sjeveru Kosova da se puzajući tip pripajanja neće tolerisati! Poručuju im da vide šta rade! Prvi datum za ulazak Srbije u EU koji sam čuo bio je 2007. godina! Napisan je i novi Ustav 2003.! Ideja je bila da se Srbija decentralizuje na način koji bi dao mogućnost opstanka Kosova, ali u sastavu Srbije! Nešto slično bi bilo urađeno i s Vojvodinom! U Ustavu Srbije piše da je država srpskog naroda i ostalih koji u njoj živo! Nije napisano srbijanski nego srpski, da bi granice mogle da se pomjeraju i zahvate Srbe gdje god da žive!

Ukrajinska, bosanska i crnogorska zastava su posmrtnice za ruski i srpski svijet! Ekologija i korupcija nisu političke teme, nego državne! Ko god kaže da mu je to program, krije neku svinjariju! Mora se napraviti vangranična struktura antifašističkih ideja! Je*u nas u mozak! Za sedmicu idem ponovo u Ukrajinu! Situacija je mnogo gora nego kada sam bio u maju! Rusija pokušava poništiti ukrajinski identitet, kao što Srbija to pokušava u Crnoj Gori! Boreći se da se ugasi požar u Ukrajini, dobili bismo mnogo! Pomažući njima, pomažemo sebi! Srbija uvijek ima historijsku pobjedu, pa tako i ovog puta, kada čak nije zaklan Murat, nego su Šiptari otjerani u pi*ku materinu!