Drama u bolnici: Pacijentici smetala buka uređaja za kisik pa dva puta pokušala da isključi aparat cimerki

Objavljeno:02.12.2022 - 12:11
A A A Times Arial

Liječnici u Mannheimu oživljavali su 79-godišnju pacijenticu nakon što joj je 72-godišnja pacijentica isključila uređaj za terapiju kisikom i to zato što joj je smetala buka koju je proizvodio uređaj.

Pacijentica u Mannheimskoj bolnici isključila je drugoj pacijentici uređaj za terapiju kisikom jer joj je smetala buka koju je uređaj proizvodio i to dvaput.

Naime, nakon što je to pokušala učinit jednom, bolničko osoblje upozorilo ju je da to ne radi. Unatoč upozorenju, 72-godišnja pacijentica ponovno je isključila uređaj.


Beskrajna tuga! Na hodniku bolnice 11 sati čekao krevet pa preminuo: ''Kateter mu je bio zaglavljen. Gdje je dostojanstvo?''

Hoće li se zaista graditi dugo obećavana Nacionalna dječja bolnica? Ministarstvo tvrdi da ima rješenje
Obje pacijentice bile su smještene u istoj sobi, krevet do kreveta. 72-godišnja pacijentica trenutačno je u pritvoru zbog pokušaja ubojstva, piše Fenix magazin.

"Ni nama to nije svakodnevica. Nismo još sigurni poznaju li se dvije žene, ali 72-godišnjakinja se dovoljno oporavila pa je odvedena u pritvor", rekla je o incidentu glasnogovornica tamošnje policije.