GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE ZA 2023. GODINU: Astro prognoza za ljubav, financije, zdravlje

Zanimljivosti
GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE  ZA 2023. GODINU: Astro prognoza za ljubav, financije, zdravlje
.

Godišnji horoskop za 2023. za Ribe ističe da će godina pred vama biti pozitivna. Moguće da vas očekuju važne točke transformacije.

Netko će pronaći sreću na ljubavnom planu, netko će pronaći financijsku slobodu, dok će drugi pronaći sebe. Ribe koje znaju svoju snagu mogu postići mnogo. Kroz kreativnost i žensku, nježniju energiju možete ostvariti svoje snove.

Žena Riba

Za vas će u ovoj godini biti sve jednostavnije. Astrolozi savjetuju da budete kreativni, uspostavite veze s drugima i sredite svoj život. Važno je ove godine obratiti pažnju na svoju kreativnu stranu i aktivno je primijeniti kod kuće.

Mogući su popravci, preuređenja. Bit ćete inspirirani! Upoznat ćete nove ljude i fokusirat ćete se na samorazvoj.

Inače, žene Ribe će biti posebno inspirirane od travnja/aprila do listopada/oktobra. Razvijajte svoju kreativnost i stvarajte nešto autentično.

Muškarac Riba

Zaboravite na lijenost, već se fokusirajte na rad i aktivnost! Važno je da naučite kako da upravljate svojim vremenom. Nećete svuda i sve stići na vrijeme, a to je zbog činjenice da ne znate kako odrediti prioritete.

Da se ne biste zatrpali poslom, bolje je ne odlagati stvari za sutra, već završite zadatke čim se pojave.

Nemojte odustati, već sve odradite na vrijeme i može vas očekivati uspjeh u karijeri. Izbjegavajte konflikte s članovima obitelji, uvijek težite miru.

Ljubav za Ribe u 2023.

Ribe su romantične i vrlo senzualne. Ali promjene u ljubavi mogu biti manje, zbog velikog opterećenja na poslu. Možda neće ostati ni vremena ni energije za veze. A uvečer, umjesto da odete negdje sa svojom srodnom dušom, možda ćete samo željeti odmarati. Sve ovo se može izbjeći samo uz pravilno planiranje vremena.

Ako ste dugo u braku, može doći do turbulencije u odnosu. Kroz razgovor i otvoreno iskazivanje emocija možete vašem odnosu pružiti novu šansu. Razgovarajte, zaboravite na svakodnevne probleme bar na neko vrijeme, fokusirajte se na lijepe trenutke i opustite se zajedno. Tako će se vratiti ljubav i strast.

Najpovoljnija tri vremenska perioda na polju ljubavi za Ribe biće od 20. travnja/aprila-10. svibnja/maja, 25. srpnja/jula-15. kolovoza/avgusta, 15. listopada/oktobra-30. studenog/novembra. Ljubavne iskre se mogu probuditi u šetnji, prirodi, na izletima. Moguće je da ćete upoznati osobu s kojom ćete izgraditi romantičnu vezu.

Zdravlje za Ribe u 2023.

Umor, apatija i osjećaj kao da nemate snage ukazuju da je vrijeme da se odmorite od posla i previše obaveza. Sjetite se što vas ispunjava i daje snagu? Netko će izabrati sport ili jogu, netko samo treba otići na masažu i tamo dobije snagu.

Izaberite svoju tehniku za opuštanje i obnavljanje energije. Sport, šetnje na otvorenom, dobar san, ishrana bogata korisnim elementima, vitamini ojačat će vaš imunitet, a tijelo će vam zahvaliti.

Financije za Vodenjaka u 2023.

Opterećenje na poslu neće proći nezapaženo, od Riba se očekuje povećanje prihoda, njihov rad će se cijeniti. Očekujte povećanje plaće na proljeće, a velike bonuse na jesen. U rujnu/septembru i listopadu/oktobru sreća će biti na vašoj strani, sasvim je moguće da ćete dobiti željenu povišicu.

Inače, zvijezde kažu da će u mnogim slučajevima članovi obitelji pomoći da se poboljšaju financije. Obitelj i prijatelji vam mogu pomoći da se profesionalno razvijate i ostvarujete planove. Neke Ribe će se moći odlučiti za otvaranje obiteljskog biznisa. Posao sa srodnom dušom, otvoren 2023., obećava dobar profit!

Preporuke za Ribe u 2023:

Ne gomilajte obaveze. Ovo će nepovoljno utjecati na vaše zdravlje i odnose s voljenima.

Planirajte svoje vrijeme i organizirajte se na polju karijere. Zapišite u rokovnik čak i one stvari koje vam se čine beznačajnim.

Ne fokusirajte se samo na jednu stvar, već pokušajte vidjeti širu sliku.

Kreativnost je sjajna, iskoristite je za stvaranje divnih stvari.

Nemojte ostajati u zoni komfora, posebno ako želite pronaći ljubav.

Budite strpljivi i dovedite stvari do kraja. Svi vaši napori nisu uzaludni.

Izvor:Atma

Ne propustite