STIŽE HAOS! POSLJEDNJI RETROGRADNI MERKUR U 2022: 3 znaka na udaru, evo kome se sigurno javlja STARA LJUBAV

Zanimljivosti
STIŽE HAOS! POSLJEDNJI RETROGRADNI MERKUR U 2022: 3 znaka na udaru, evo kome se sigurno javlja STARA LJUBAV
-

Astrolozi najavljuju posljednji retrogradni Merkur u 2022. godini za 22. decembar. Na koji horoskopski znak će najviše uticati?

Astrolozi najavljuju posljednji retrogradni Merkur u 2022. godini za 22. decembar. "Glasnik bogova" će donijeti haos u komunikaciji, a može izazvati i probleme u putovanjima i korišćenju raznih tehnoloških sprava.

Već od 12. decembra, pripremite se na ulazak Merkura u retrogradnu sjenku. Posebno je specifično to što će biti u periodu Jarca, kojim upravlja strogi Saturn. Evo kojem horoskopskom znaku stiže nagrada, a kojem kazna.

Blizanci

Nije vam lako da plovite talasima koje će uzburkati vaša planeta, tim prije što morate da odgovorite na brojne zahteve u periodu koji je pred nama. Od vas se očekuje da budete veseli, raspoloženi i spremni da svima pomognete, a vas će zahvatiti sjetno raspoloženje. Prve želje da se povučete i posvetite malo i sebi osjetićete već 6. decembra kad Merkur uđe u znak Jarca, kao i na dan punog Mjeseca. Najteži dan retrogradnog Merkura za vas je 29. decembra.

Jarac

Vama je čitav decembar uspešan, naročito kad se Merkur i Venera poravnaju s vašim Suncem početkom mjeseca. Niko neće biti tako ponosan, tako svestan svojih kvaliteta kao vi, a upravo ovo samopouzdanje će vam dati novu snagu da preživite i retrogradni Merkur. Po tome ćete biti najuspješniji znak u ovom izazovnom tranzitu.

Najvažnije je da ne dozvolite sebi da se vratite nekim starim, lošim navikama. I, još jedno upozorenje - ako vam se javi stara ljubav, upitajte sebe iskreno - da li ona ima išta novo da vam kaže?

Škorpija

Spremite se na ozbiljne konfrontacije. Mogući su sukobi sa starim, dobro poznatim neprijateljima, ali i sa najbližima - čak će i ljubavni partneri možda zaratiti. Ne dozvolite da vam vladalac Pluton zamagli vidik, iskoristite period retrogradnog Merkura da se konačno udaljite od ljudi uz koje se više ne osjećate dobro.

Tekst: Lepa&Srećna

Ne propustite