TAROT HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Lav uzdrman do srži, Blizanci okreću novi list, a evo kome u karti piše BOGATSTVO

Objavljeno:01.12.2022 - 07:55
A A A Times Arial

Saznajte šta vam je namijenio tarot horoskop za decembar 2022. godine.

Šta je u decembru zapisano u tarot kartama svim znacimahoroskopa? Saznajte kakav vam je mjesečni tarot horoskop!

Ovan
Tarot karta: Kočija (Velika Arkana)

Čeka vas užurban i aktivan mjesec. Biće sve kako ste planirali, dobili ste kartu asa, što znači da će vaša bliska budućnost zavisiti od toga kako živite ovaj period. Probudite ratnika u sebi, čekaju vas velike bitke i pobede. "Psi laju, karavani prolaze"  je vaš moto za decembar. Šta god da se dešava okolo, držite fokus na cilju i uspjećete. Takođe, tarot karta ukazuje na selidbu, brojne poslovne sastanke i putovanja.

Bik
Tarot karta: Princeza diskova

Planiranje i strpljenje biće ključniu decembru. Ne žurite, pustite dugo da stvari odvijaju svojim tokom. Karta pokazuje da postoji mogućnost pokretanja novog projekta, početak nove veze, pa čak i trudnoću. Napravite plan, razmislite ko bi mogao da vam pomogne da ga i ostvarite. "Urednost u djelima i tačnost u rečima" je vaš moto ovog mjeseca.

Blizanci
Tarot karta: Vrlina (3 štapa)

Blizanci, tome što smo usred zime, proleće je ušlo u vaš život. Želite da se budite, stvarate, volite, osećate leptiriće u stomaku, raspoloženje vam je na vrhuncu. Imate energije za bar sedam osoba! Usmjerite je u pravom smjeru. Stiže nova etapa u karijeri i ljubavnim odnosima. Šta god da započnete, koji god korak da napravite, uspeh vam je zagarantovan.

Rak
Tarot karta: Bogatstvo (10 diskova)

Uprkos sjajnom nazivu karte, ona zapravo samo znači da će fokus Rakova biti na novcu. Mogu da se jave  neočekivani troškovi, a isto tako neki problemi oko zatvaranja kredita i pozajmica mogu da budu riješeni. Preporuka karte je da ne trošite novac, ne pozajmljujete ga, ali ni da se zadužujete.

Lav
Tarot karta: As pehara

Lavovi, pred vama je čulan i emotivan mjesec. Neki događaji će vas uzdrmati, i to baš jako. Karta ne kaže nužno da je riječ o nečemu lošem, i radosna dešavanja i lepe emocije mogu da vas umore. Najbolje bi bilo da izbacite sva ta "sabijena" osećanja, bavite se sportom, trčite, igrate... Okružite se bliskim ljudima u čijem društvu možete sebi da priuštite da budete i srećni i tužni.

Djevica
Tarot karta: Pustinjak (Velika Arkana)

Decembar će za vas biti veoma važan mjesec, pokušate da nađete smisao u životu i definišete planove za budućnost. "Šta želim da radim, u kom pravcu da idem dalje", biće pitanjea koja ćete sebi postavljati. Preporuka tarot karte: uzmite odmor ili idite na vikend na neko osamljeno mjesto, gdje možete na miru da se pozabavite traženjem odgovora. ključ vaše sudbine je u vašim rukama. Da biste poletjeli, potrebno je da prvo usporite.

Vaga
Tarot karta: Uništenje (9 mačeva)

Vage, nemojte da vas ime tarot karte uplaši. Decembar će za vas biti emotivno težak mjesec, ali možete da ga prebrodite bez većoh posledica. Glavni razlog svih problema u decembru su vaši strahovi. Bićete spremni da potrošite svu svoju energiju i potencijal na samokažnjavanje, a ne na akciju. Sve su to igre uma: izađite iz ove rutine da biste sačuvali snagu i moć.

Škorpija
Tarot karta: Kraljica pehara

Pred vama je topao i senzualan mjesec. Podršku, razumevanje i odraz svojih osjećanja naći ćete u ljudima koji su vam bliski. Naučite da jažete šta vam je naduši, ali i da slušate. Postupajte po intuiciji. U decembru posvetite vreme kreativnosti. Privlači vas sve što je obavijeno velom tajne.

Strijelac
Tarot karta: Ljubav (6 pehara)

Strelčevi, decembar je vaš mjesec, zato otvorite ruke i spremite se da uživate u ljubavi, podršci i pažnji. Sve što će vam doći u decembru je iz ljubavi. Novac će doći ako radite ono što volite. Komunikacija sa ljudima pričiniće vam zadovoljstvo. Očekuje vas lagan, prijatan mjesec ispunjen radošću. Neki predstavnici znaka će pasti na privlačnost nepoznate osobe, ljubav je u najavi!

Jarac
Tarot karta: Rad

Jarčevi, vaš moto u decembru je "kako sijete, tako ćešte i da žanjete". Ovo je mesec materijalne stabilnosti i spokoja, ali da bi takav zaista i bio, potrebno je da vrijedno radite. Možda će vam u jednom trenutku sve izgledati dosadno, osećaćete se umorno. Ali imate cilj, i zato nikako nemojte da stanete. Strpite se malo, biće mnogo zanimljivije kako vreme odmiče.

Vodolija
Tarot karta: Princ diskova

Vodolije, čeka vas divno vreme. "Vidim cilj, ne vidim prepreke" je vaš moto. Samopouzdanje, aktivnost i želja da izgradite nešto novo vode vas kroz ovaj mesec. Zato, nemojte da se plašiti da unesete promene u život i uključite nove ljude. Otkrijte nove hobije, promijenite imidž, preuzmite nove obaveze na poslu... Uvođenje ovih noviteta će vam se isplatiti! Decembar je takođe je povoljan za renoviranje i izgradnju.

Ribe
Tarot karta: Korupcija (7 pehara)

Decembar će za Ribe biti emotivno težak mjesec. Čini se da je sve u redu, ali opet izostaje sreća. Veoma je važno da obratite pažnju na ljude koji vas okružuju, možda su oni izvor vaših briga i nemira. Preporuka tarot karte -  isključite emocije i sagledajte situaciju iz drugog ugla. Analiza i hladan um će vam pomoći da izađete iz ove "emotivne močvare".

MONDO