EVO ŠTA VAS ČEKA NAREDNIH 12 MJESECI: Jupiter ulazi u Ovna i donosi velike promjene

Zanimljivosti
EVO ŠTA VAS ČEKA NAREDNIH 12 MJESECI: Jupiter ulazi u Ovna i donosi velike promjene
.

Prosinac/decembar se čini napornim iz trenutne perspektive, jer u prvih nekoliko tjedana pristižu snažne kozmičke energije uključujući vatreni pun Mjesec u Blizancima 7.12..

Kako budemo dolazili do kraja mjeseca, energija oko nas će se početi usporavati i morat ćemo se potruditi da pratimo njen tempo! Ove planetarne kombinacije mogu utjecati na našu razinu energije, čineći da se osjećamo iscrpljeno ili letargično. Iz tog razloga, bit će važno da se ovaj mjesec smirimo. Nemojte se previše obvezati i odvojite vrijeme za brigu o sebi i zadovoljstvo! Lako se uhvatiti odgovornosti i obaveza koje ovaj mjesec donosi, ali svakako uživajte i radite stvari koje vas ispunjavaju. Vjerujte Božanskom redu u svemu.

Aspekti planeta u prosincu/decembru 2022. godine:

1. prosinac/decembar: Venera u opoziciji s retrogradnim Marsom

Venera je bila vrlo aktivna na našem kozmičkom nebu posljednjih nekoliko mjeseci. I ona sada putuje van granica, što znači da se njena energija može osjetiti na pretjeranoj razini. Venera vlada našim odnosima, ne samo s drugima, već i s novcem. Možda smo primijetili teme oko ovoga posljednjih nekoliko mjeseci.

Kako se Venera poravnava nasuprot retrogradnom Marsu, njena energija će dobiti još jedan poticaj, boreći se na polju bilo koje od ovih tema koje su nam se pojavile. Do kraja mjeseca također bismo mogli vidjeti Veneru kako raste uvečer.

Večernja zvijezda Venera nas podsjeća da volimo našu stranu sjene. Također stavlja fokus na ljubav prema sebi.

2.-5. prosinac/decembar: Sunce u poravnanju s Antaresom (najsjajnijom zvijezdom u sazviježđu Škorpiona)

Ovo je jedna od najmoćnijih i najmagnetičnijih kozmičkih vrata godine!

Kako se Sunce poravna s Kraljevskom zvijezdom Antares, naše pozitivne vibracije su povećane i potiču nas da se povežemo sa svojom svrhom.

3. prosinac/decembar: Neptun kreće direktno

Neptun je planet iluzije, kreativnosti, viših snova i bezuvjetne ljubavi. Kada postane direktan, podsjećamo se da se povežemo sa svojom intuicijom i da vjerujemo sebi. Možda ćemo ovog dana osjetiti dublju duhovnu vezu ili dodatnu kreativnost.

Neptun ponekad može stvoriti maglu, ali kako izlazi iz retrogradnog stanja, magla se može razbistriti, omogućavajući nam da vidimo stvari jasnije.

7. prosinac/decembar: pun Mjesec u znaku Blizanaca

Ovaj pun Mjesec donosi neku vatrenu, promjenjivu energiju. Donosi snažnu energiju, ne kao pomrčina, ali dovoljno djeluje snažno. Ovaj pun Mjesec je usklađen s retrogradnim Marsom, tako da će ove teme vjerojatno biti veoma aktivne u ovom trenutku.

Retrogradni Mars može izazvati naše strahove i potiče impulzivne emocije. Možemo primijetiti da se aktualne teme pojavljuju u svijetu oko nas ili čak u našim životima. Retrogradni Mars također može utjecati na razine naše energije, čineći da se osjećamo dodatno umorno ili letargično.

Sve u svemu, ovaj pun Mjesec nosi malo toplote, ali možemo podgrijati ovu energiju da radimo na našim strastima i da se ponovo probudimo u životu. Iskoristite energiju ovog punog Mjeseca da ponovo zapalite svoju unutrašnju vatru. Provedite vrijeme istražujući što vas čini sretnim, a što vam donosi radost.

8. prosinac/decembar: Venera prelazi Galaktički centar

Venera prelazi preko vrlo osjetljive točke poznate kao Galaktički centar. Kao što ime govori, to je centar naše Galaksije i dom duboko koncentrirane energije i mnogih misterija!

Pošto galaktička energija može biti napunjena, aktivacija Venere može nam pomoći da otvorimo svoje srce i da se fokusiramo na sve što je dobro u našim životima.

Možda ćemo biti ispunjeni energijom izobilja ili možemo pronaći nove načine da proslavimo blagodati koje imamo.

12. prosinac/decembar: 1212 broj ogledala

1212 je visokofrekventni broj ogledala koji predstavlja cjelovitost i završavanje obaveza koje su započete. Dok poštujemo i prepoznajemo cjelinu, možemo podići svoju svijest i uzdignuti se do viših stanja svijesti.

Vidjeti 1212 znači da završavate lekciju i da ste spremni prijeći na sljedeće poglavlje. Prelazak na sljedeće poglavlje će biti više usklađen s vašim životnim putovanjem i može vas potaknuti da ostvarujete nove visine.

20. prosinac/decembar: Jupiter ulazi u Ovna

Ovo je jedna od velikih astroloških promjena u prosincu/decembru. Jupiter ulazi u Ovna, gdje će ostati veći dio 2023.

Znak u kojem se Jupiter nalazi ima tendenciju da začini narednih 12 mjeseci, tako da se čini da je energija Ovna dominantna!

21. prosinac/decembar: Zimska kratkodnevica

Ako želite zaroniti dublje u energije kratkodnevice, odnosno početka zime, osvijestite da je to magično doba godine kada možete probuditi svjetlost u sebi i osloboditi se svega što je negativno.

To je vrijeme kada energija teče u vanjskom pravcu, a mi se možemo fokusirati na ono što želimo iznijeti u svijet.

21. prosinac/decembar: Počinje sezona Jarca

Zimska kratkodnevica se poklapa s prelaskom Sunca u zemljani znak Jarca.

Iskoristite energiju ovog znaka, odnosno cijele sezone Jarca da vjerujete u sebe, posebno kada su u pitanju vaši ciljevi.

23. prosinac/decembar: Super mlad Mjesec u znaku Jarca

Sezona Jarca počinje mladim Mjesecom, povećavajući njegovu sposobnost da donese svježu energiju.

Javljaju se ideje o započinjanju nečeg novog i dobrodošlici novih početaka. Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj, aktivan je pod ovim mladim Mjesecom u Jarcu, koji je prikladan, budući da režira sljedećeg dana.

23. prosinac/decembar: Kiron kreće direktno

Kiron putuje retrogradno od srpnja/jula, ali će sada stati direktno, pojačavajući svoju energiju. Kiron je poznat kao iscjelitelj ranjenika. Predstavlja rane koje će zauvijek biti dio našeg identiteta.

Kiron nas podsjeća da je u našoj moći da uzmemo svoje rane i pretvorimo ih u moćne portala iscjeljenja, ne samo za sebe već i za druge.

29. prosinac/decembar: retrogradni Merkur

Na kraju 2022. godine očekuje nas retrogradni Merkur u znaku Jarca. Merkur je planet komunikacije i naših misaonih procesa, tako da kada je retrogradan, imamo tendenciju da se osjećamo pomalo maglovito, zbunjeno i može nam biti teže artikulirati kako se osjećamo.

Ovo je, međutim, samo da nas izazove da promijenimo zastarjele misaone obrasce i da postanemo jasniji što zaista želimo iskomunicirati.

Merkur također vlada putovanjima i elektronikom, tako da ponekad možemo iskusiti probleme i u ovim područjima. Negdje oko 18. siječnja/januara završava se njegova mračna sjenka i možemo se opustiti i osvijestiti da je sada vrijeme da primijenimo lekcije koje smo tijekom ovog perioda usvojili.

Izvor:Atma

Ne propustite