NIKAD NEĆETE POGODITI KO JE DJEVOJČICA SA SLIKE: Danas je bomba, evo kako izgleda

Objavljeno:26.11.2022 - 12:56
A A A Times Arial

Popularna pjevačica otkako se pojavila na regionalnoj javnoj sceni važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih dama, a taj epitet nosi i danas.

Na stasu bi mogle da joj pozavide i tinejdžerke, a ona svoje tijelo u 43. godini pokazuje, te ne čudi što jači pol ne može da joj odoli.

Ona je na društvenim mrežama veoma aktivna, a nedavno je podelila fotografiju iz detinjstva. U pitanju je Ivana Stamenković Sindi, najpoznatija kao članica grupe Models.

Sindi je pozirala sa roditeljima, a mnogi nisu ni naslutili da je djevojčica sa slike upravo ona.

Podsjetimo, kada je na poslovnom planu sve bilo na zadovoljavajućem nivou, Ivana je poželjela da se ostvari u ulozi majke.

Zaljubila se, a potom i suprugu podarila ćerku. Međutim, taj brak je bio izuzetno komplikovan, te su se brzo i razišli.

- Ne pamtim godine najbolje, ne sećam se ni kad sam se udala. Tada sam imala 26 godina, vratila sam se iz inostranstva. Muž je četiri godine bio mlađi, nije imao profesiju, a ni iskustvo. Zabavljali smo se pet godina, a u braku smo bili vrlo kratko. Nisam ja tu nešto birala, samo sam se zaljubila. Brak je trajao jednu godinu, a razvod pet jer smo se sudili za starateljstvo nad djetetom – ispričala je nekadašnja članica grupe Models.

3150531-sindi-ff

Inače, pored toga što je žarila i palila u grupi, šukalo se da su zbog Sindi muškarci sjekli vene. Uroš Ćertić prije pet godina navodno je pokušao je da se ubije nakon što ga je Sindi istjerala iz stana. 

Kurir.rs