GIORGIA MELONI

ITALIJANSKA PREMIJERKA OČARALA POLITIČARE: Erdogan je zaljubljeno posmatrao, general joj nudio krave

Objavljeno:24.11.2022 - 17:44
A A A Times Arial

Giorgia Meloni privukla je pažnju kao novo lice na svjetskoj političkoj sceni, a na Twitteru se širi snimak koji prikazuje kako ju zaljubljeno posmatra Recep Tayyip Erdogan nakon što je ranije general iz Ugande nudio krave za njenu ruku.

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan prošle sedmice sastao se s italijanskom premijerkom Giorgiom Meloni na samitu G20 koji je održan na Baliju.

Međutim, uprkos prvobitnim vijestima o političkim pitanjima snimak susreta političara proširio se društvenim mrežama u potpuno drugačijem kontekstu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Na Twitteru je objavljen šaljivi video na kojem se može vidjeti kako turski predsjednik “zaljubljeno” posmatra nedavno izabranu italijansku premijerku.

“Ljubav je u zraku”, piše u opisu snimka koji prikazuje nekoliko isječaka sa susreta na Baliju.

Kao novo lice na političkoj sceni Meloni je privukla znatnu pažnju, a zanimljivo je da je prethodno vojni general iz Ugande, sin predsjednika države, nudio “najljepše krave u zemlji” za ruku italijanske premijerke, piše Azra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Pojasnio je da se u njihovoj kulturi djevojci koju želite oženiti poklanjaju krave te poručio da bi joj “odmah dao 100 krava jer je neustrašiva”.