ASTROLOGIJA

KINESKI HOROSKOP UPOZORAVA, ONI ĆE UPASTI U DUBOKU FINANSIJSKU KRIZU: Čeka ih rupa bez dna, jeste li među njima

Objavljeno:24.11.2022 - 16:43
A A A Times Arial

U nastavku pogledajte kineski novčani horoskop za kraj godine. Tokom Mnogi horoskopski znakovi naići će na novčane probleme, a najteže će biti ovim predstavnicima.

Ova tri znaka po kineskom horoskopu neće imati sreće s novcem:

Zmaj

Ne krivite sebe što ne možete da radite svakodnevne stvari i da završite zadatke. Energija vam nije na zavidnom nivou i prolazite kroz teška vremena. Postoji opasnost da vam se većina planova neće ostvariti u narednom periodu, naročito u oblasti finansija, tako da je bolje da ne postavlja velike ciljeveza jul. Trudite se da zadržite stabilnost, a nove ideje i planove ostavite za kasnije.

Konj

Ovaj mesec biće finansijski težak. Čeka vam mnogo iskušenja. Pokušajte da izbegnete velike troškove i da ne upadate u dugove jer ćete napraviti veliki problem iz koga nećete moći da se iščupate. Iako finansije neće biti na zavidnom nivou, planete obećavaju sjajne šanse za kreativne poslove, nove ideje, za razvijanje hobija i za učenje.

Koza

Vrlo je vjerovatno da će vam se neko obratiti za novčanu pomoć. Možda želite da pomognete, ali bi, prije svega, trebalo da gledate svoja posla. Velike su šanse da vam dug ne bude vraćen, stoga imajte to na umu prilikom razmišljanja o pozajmici. Završite nedovršene poslove i odustanite od loših navika, naročito onih koje se tiču nepotrebnog trošenja novca na stvari koje nisu neophodne.