VEČERAS JE MLAD MJESEC U STRIJELCU - PROGNOZA ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Evo šta vas čeka

Zanimljivosti
VEČERAS JE MLAD MJESEC U STRIJELCU - PROGNOZA ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Evo šta vas čeka
.

Tijekom ovog perioda, aspekti planeta potiču Strijelce da budu pretjerano kategorični.

Predstavnici znaka mogu percipirati svijet samo crno ili bijelo, ne primjećujući polutonove. Savjet zvijezda je da budete suzdržaniji. Ribe, sada će vam nebo dati mnogo dobrih šansi. A glavni zadatak je da ih ne propustite.

Mlad Mjesec u Strijelcu očekuje nas večeras, 23.11. i donosi nam novu i pokretačku energiju. U ovim danima možete pronaći u sebi nešto posebno i jedinstveno, ali se pokazuje i ljubav prema slobodi, putovanjima, avanturi, učenju i stjecanje novih vještina. Mlad Mjesec je vrijeme novih početaka, trebate prihvatiti prilike i tajanstvenost onoga što dolazi.

Sa svom ovom energijom Strijelca u zraku, ovo bi moglo biti vrijeme kada više ne želite udovoljavati ljudima. Možda samo želite uraditi svoju stvar – i u tome nema ništa loše. Možda ćete upoznati neke nove ljude, a možda i ne, ali ćete se u svakom slučaju dobro provesti u svom društvu.

Saznajte što vaš horoskopski znak očekuje za vrijeme mladog Mjeseca 23. studenog/novembra 2022. godine!

Ovan

U ovom periodu, Ovnovi bi trebali biti pažljiviji na ponude koje im stižu od neprovjerenih ljudi. Postoji velika vjerojatnost da će vaši napori biti iskorišteni u sebične svrhe.

Ali u sferi osobnih odnosa, mlad Mjesec za obiteljskog Ovna je prilika za rješavanje dugogodišnjih sukoba i rješavanje dugogodišnjih pritužbi.

Bik

Mlad Mjesec Bikovima donosi vrijeme novih otkrića. Ovaj zemljani znak uspjet će pronaći u sebi ranije nepoznate talente.

Glavna stvar je da se ne plašite primijeniti svoje sposobnosti u praksi. Budite hrabri i otvorit će vam se novi horizonti!

Blizanci

U ovom trenutku, Blizanci, više nego ikad, moraju raditi na svom samopoštovanju. Sumnja u sebe može postati glavna prepreka na putu ka uspjehu.

Savjet zvijezda je da budete aktivniji i vjerujete u sebe. Tako ćete najprije uspjeti i ostvariti više.

Rak

Tijekom mladog Mjeseca, Rakovi trebaju slušati svoju intuiciju što je više moguće. Ona je ta koja može postati najpouzdaniji savjetnik.

Fokusirajte se na svoje snove. Snovi vam otkrivaju tajne vaše podsvijesti i smjernice koje mogu biti važne za vas.

Lav

Mlad Mjesec je odlična prilika da se oslobodite loših navika ili odnosa s toksičnim ljudima. Sada možete izabrati za sebe stanje harmonije i općenito – izabrati sebe.

Razvijajte ljubav prema sebi i posvetite se osobnom razvoju.

Djevica

Period mladog Mjeseca donosi Djevici uspjeh na profesionalnom planu. Ono na čemu ste dugo radili urodit će plodom.

Stoga, pokušajte da ne usporite i krenite naprijed, čak i ako se željeni cilj čini vrlo iluzornim. Sada se okolnosti mogu brzo promijeniti i to u povoljnom pravcu za vas.

Vaga

Nemojte žuriti sa zaključcima o novim okolnostima u vašem životu. Postoji rizik da će ishitrena odluka biti pogrešna.

Poruka zvijezda: slušajte unutrašnji glas, ali i savjete voljenih osoba. Ovo će pomoći da se izbjegnu greške.

Škorpion

Ovaj period za Škorpione je vrijeme kada možete lako postići unutrašnju harmoniju. Predstavnici znaka će moći prihvatiti i sve svoje prednosti i sve svoje nedostatke.

Ovo stanje će biti odličan temelj za dalja dostignuća. Glavna stvar je da ih ne ostavljate po strani.

Strijelac

Tijekom ovog perioda, aspekti planeta potiču Strijelce da budu pretjerano kategorični. Predstavnici znaka mogu percipirati svijet samo crno ili bijelo, ne primjećujući polutonove.

Savjet zvijezda je da budete suzdržaniji. Najvjerojatnije će se vaše mišljenje o ljudima ili okolnostima brzo promijeniti.

Ne budite ishitreni s riječima i s odlukama. Vrlo dobro razmislite prije nego što djelujete!

Jarac

Mlad Mjesec za Jarce je vrijeme za akciju. Moguće je da ćete završiti stvari koje ste odavno odlagali, ili ćete znati kako da započnete poslove i poduhvate o kojima dugo sanjate.

Sve ovo može vrlo brzo postati uspješna realnost. Glavna stvar je napraviti prvi korak. Usuditi se!

Vodenjak

Tijekom ovog perioda, zvijezde ukazuju da Vodenjaka očekuju male nesuglasice u području osobnih odnosa.

Sada čak i konstruktivnu kritiku vaš partner može shvatiti kao prigovor.

Zato pokušajte to uzeti u obzir. Ne testirajte snagu osjećaja voljene osobe. Uz mirnu konverzaciju lakše ćete doći do rješenja.

Ribe

Budite oprezni! Sada će vam zvijezde dati mnogo dobrih šansi. A glavni zadatak je da ih ne propustite.

Ne plašite se da pokucate na zatvorena vrata! Nemojte se plašiti da se okušate u novim izazovima. Vaša aktivnost je tajni sastojak uspjeha!

Izvor:Artma

Ne propustite