FRIZERKA OTKRILA 2 CAKE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Stilizovanje i održavanje će biti lakše, a izgledaćete MLADOLIKO

Moda i ljepota
FRIZERKA OTKRILA 2 CAKE KOJE BRIŠU GODINE S LICA: Stilizovanje i održavanje će biti lakše, a izgledaćete MLADOLIKO
-

Britanska frizerka otkrila je cake koje brišu godine s lica, dok će stilizovanje i održavanje kose biti jednostavnije.

S godinama naše tijelo se evidentno menja, a pored toga što godine ostavljaju trag na našoj koži, vidljive su i promjene u kvalitetu kose. Ispostavilo se da osim toga što sijedi, starenje može uticati na našu kosu na više načina.

Odabir prave frizure može biti od presudnog značaja i učiniti da izgledamo mlađe i zavodljivije. Boja kose takođe može biti značajna, dok je britanska frizerka otkrila pomoću kojih caka možemo "skinuti godine" sa našeg lica. 

288755-screenshot-1-ff

"Što se tiče boje, uvijek predlažem da izaberete nijansu ili dvije svjetliju ako želite izgledati mlađe. Pramenovi su posebno dobra ideja.", objasnila je ona i dodala:

"U suprotnom, tamnija kosa se ističe i dodaje vam nekoliko godina više"

Žene su često u dilemi i kad je dužina kose u pitanju, dok mnogi frizeri savjetuju kraću kosu, kako zbog lakšeg održavanja, tako i zbog stilizovanja. Takođe, kvalitet kose s godinama slabi, te je zbog toga praktičnije imati kraću.

Međutim, frizerka objašnjava da dužina ne mora biti presudna i da ukoliko se osjećaju privlačnim, starije dame mogu nositi i dužu kosu.

"Što se tiče frizure za starije žene, mnoge se odlučuju za kraću kosu, no ako nema nekog posebnog razloga za to, te se one osjećaju privlačno i s dugom kosom, nema potrebe sa šišanjem", zaključuje frizerka.

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite