SRPSKI FUDBALER POKUŠAO DA UBIJE PRIJATELJA! Posvađali se dok su igrali igrice

Region
SRPSKI FUDBALER POKUŠAO DA UBIJE PRIJATELJA! Posvađali se dok su igrali igrice
Incident se desio u kući u kojoj su ova fudbalera živjela.

Incident se desio u kući u kojoj su ova fudbalera živjela.

Dušan Čelar (26), srpski fudbaler, inače sin bivšeg fudbalera i fudbalskog agenta Gorana Čelara, sumnjiči se da je u petak u Banjaluci pokušao da ubije vršnjaka, takođe sportistu, Miloša Č. (26). Kako prenosi portal Nezavisne.com, fudbaleri su igrali igrice u stanu i među njima je najpre izbila svađa, koja je kulminirala u tuču. Čelar, kog je navodno pošto se iz Rumunije vratio da igra za Krupu, u stan primio Čudić, dohvatio je nož i drugu zario sječivo u vrat i plećku.

Međusobna tuča

Iz Policijske uprave Banjaluka nadležnoj policijskoj stanici je u petak oko 23 časa prijavljeno da je u porodičnoj kući u Banjaluci došlo do međusobne tuče između dve osobe kao i da je mladić nožem nanio tjelesne povrede oštećenom."Mladić koji je u petak povrijeđen nožem u Banjaluci je fudbaler Miloš Čudić, koji igra za Ljubić iz Prnjavora, a za pokušaj njegovog ubistva osumnjičen je Dušan Čelar (26), njegov dobar drugar, koji je ranije bio fudbaler Krupe. Njih dvojica nekada su bili i cimeri", navode Nezavisne. Navodno, u međusobnom obračunu povređena su oba mladića i ljekari su pomoć ukazivali i Čelaru i Čudiću.

"Nije poznato šta je bio okidač da se, inače, dobri drugovi, fizički sukobe niti da li su te noći bili pod dejstvom al*ohola. Deblji kraj izvukao je Čudić koji je zadobio povrede nožem na više mjesta, odnosno po vratu i lopatici. Te povrede nisu opasne po život i nakon ljekarskog zbrinjavanja, pušten je na kućno liječenje", otkrili su izvori ovog portala. Međutim, povrijeđeni fudbaler nije želio da daje nikakve izjave, samo im je kratko rekao: "Ja sam dobro".

Prema nezvaničnim informacijama, fudbaleri su se upoznali u Beogradu i postali dobri drugari. Čelar je, navodno, čak živio neko vrijeme kod Čudića, dok je igrao u Banjaluci. Nedavno je, navodno, raskinuo ugovor sa fudbalskim klubom.

Važi za mirnog momka

"Čelar je važio za mirnog fudbalera, koji je nakon kraće igre za Krupu odlučio da se vrati u Srbiju. Nikada ni ton nije povisio, potpuno je nejasno šta se dogodilo i zbog čega su nasrnuli jedan na drugog. Teško je poverovati da je do toga mogao da ih dovede sukob zbog video-igrice. Poslije svega što se dogodilo, izašli su iz bolnice i ostali u korektnim odnosima", otkrio je njihov sagovornik.

O svemu što se dogodilo, obaviješten je dežurni sudija Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom dijelu pokušaj ubistva i da će se nakon kompletiranja predmeta dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom delu.

Podsjetimo, Čelar je ponikao u mlađim kategorijama Zemuna i Brodarca, a zatim je nizao srpske klubove - igrao je za beogradski Železničar, IMT, Jedinstvo Surčin, Ušće, Radnički sa Novog Beograda, BASK, Zemun, Sinđelić i Smederevo prije nego što je počeo inostranu karijeru. U Rumuniji je bio član rezervnog tima Kluža i nastupao na pozajmici za Dinamo iz Bukurešta, a od septembra 2022. godine je u bosni i Hercegovini gdje nosi dres Krupe.

(MONDO)

Ne propustite