VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Zanimljivosti
VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Prognoza za sve znakove Zodijaka
.

Pred sam kraj mjeseca, 29.12. Merkur kreće retrogradno, što mnogim osobama može pobrkati planove i donijeti neke nepredviđene situacije, ipak Jupiter će mnogim osobama donijeti radost i sreću. Saznajte što čeka vaš znak!

Već se u zraku osjeća praznična atmosfera i pripreme za Novu Godinu. Mnoge osobe završavaju svoj godišnji bilans i prave planove za predstojeću 2023. godinu. Kako se umanjio broj retrogradnih planeta i već 2. prosinca/decembra kreće i Neptun direktno, koji nam nije davao priliku da sagledamo neku jasnu sliku, sada i to nestaje tako da možete jasnije vidjeti neke stvari.

Ostaju nam retrogradni Mars i Uran što nam može stvarati u nekim područjima pobune i nervoze, sve do druge polovice siječnja/januara 2023g.. Mnoge emotivne, poslovne i društvene stvari mogu imati početkom mjeseca dobre energije i aspekte, a već u drugoj polovici mjeseca, točnije 20.12., Jupiter ulazi u Ovna, gdje će biti do 16.5.2023. godine, te pokreće velike nove početke.

Pun Mjesec će biti 8. prosinca/decembra u Blizancima, što uz Mars može dati emotivnu uznemirenost pa bi bilo dobro da izbjegavate konflikte i svađu. Potreban je veliki oprez u prometu!

Mlad Mjesec je 23. prosinca/decembra u Jarcu i pravit će kvadrat s Jupiterom što može dati pretjerivanje, emotivne ispade, srceparajuće priče, dok rezultat može biti gubitak novca.

Pred sam kraj mjeseca, 29.12. Merkur kreće retrogradno, do 18. siječnja/januara 2023., što mnogim osobama može pobrkati planove donijeti neke nepredviđene situacije pa ako se u tom periodu nađete na planini, skijanju, dobro se čuvajte povreda. Ipak Jupiter će mnogim osobama donijeti radost i sreću.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

OVAN

Dragi Ovnovi, vaš vladajući planet, Mars, je retrogradan cijeli mjesec pa ipak vas može razveseliti Jupiter ulaskom u vaš znak od 20.12.. Mnogo bolja i optimističnija energija je ispred vas u ovom mjesecu.

Novi poslovni izazovi vas mogu pokrenuti i dati vam mnogo posla, a samim tim i bolju financijsku nadoknadu. Pojedini Ovnovi koji nisu zadovoljni svojim poslom, sada je vrijeme u periodu od 20.12 do 16.05.2023. da promijenite posao ili pokrenete svoj vlastiti biznis.

Ako niste završili svoje započeto učenje i usavršavanje, sada je pravo vrijeme da to ponovo obnovite i pokrenete. Emotivno, ako imate partnera onda imate i njegovu podršku u svemu.

Slobodni Ovnovi mogu u ovom mjesecu ostati i dalje slobodni. Što se tiče zdravlja, posvetite više pažnje svom imunitetu, više odmarajte i spavajte. Čuvajte se prehlade i virusa.

BIK

Dragi Bikovi, što se posla tiče vi bi najviše voljeli da u ovom mjesecu uživate i odmarate se uz prazničnu atmosferu. Ipak u prvoj polovici mjeseca trebate pozavršavati mnoge obaveze pa i da budete pri ruci kada treba pomoći kolegama.

Moguće je da pojedini Bikovi imaju privatnih problema pa će biti dekoncentrirani kada su obaveze i posao u pitanju. Trebate se potruditi i izboriti s tim mislima i problemima.

Već u drugoj polovici mjeseca stvari se mijenjaju i vi se aktivirate da sve stignete kako bi uživali u praznicima. Emotivno, mnoga događanja su intenzivna kako u osobnom životu tako i u emotivnom polju.

Imate nova iskušenja i lekcije pa će biti na vama što i kako da postupite. Mnogi Bikovi su već naučili da izraze sebe i da se postave na prvo mjesto. Pojedine osobe mogu biti ljubomorne u vezi. Dok to ne prelazi granicu normale, sve može biti i pozitivno i pokrenuti vašu vezu na bolje. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na stomak i želudac pa pazite na prehranu i slatkiše

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas će cijeli mjesec biti retrogradni Mars pa vi možete imati problema i previše nejasnih situacija na poslu. Mnoge stvari vam se ne sviđaju pa vam pada na pamet da potražite dodatni ili drugi posao. Mnogi Blizanci će htjeti pokrenuti vlastiti biznis, dok pojedini imaju dosta dobrobiti od rada s ljudima ili u nekim edukacijama, predavanjima ili prezentacijama.

Ipak se preporučuje da ne donosite ishitrene odluke već sačekajte neke povoljnije periode u idućoj, 2023. godini. Kako je Mars dosta eksplozivan i brzoplet onda se ne preporučuju neki veći financijski izdatci, jer sada bi trebali pripaziti na troškove.

Emotivno, prisutno je dosta razmišljanja i vraćanje u prošlost, posebno kada su bivši partneri u pitanju pa se može pojedinim osobama i dogoditi da odluče stupiti u kontakt s bivšom ljubavi. Ipak se preporučuje da ostanete u sadašnjosti, jer dobro znate da vam prošlost nije potrebna.

Ostanite u sadašnjosti i njegujte navike koje ste donijeli u ovoj godini. Slobodni Blizanci će biti u društvu pa možete upoznati ili ući u neku vezu koja može potrajati do sredine siječnja/januara 2023. godine. Zdravlje vam je dobro, ipak nastavite s vašim fizičkim aktivnostima.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je u poslovnoj atmosferi i napornom radu tijekom cijele godine pokrenuta želja za velikim i moćnim uspjesima pa su pojedini Rakovi krenuli u nova izučavanja ili stjecanje nekih novih certifikata i novih znanja. Veći dio mjeseca mnoge osobe se mogu posvetiti obitelji i dragim osobama, a manje sebe ulagati u posao i obaveze.

Ipak pojedini Rakovi će vrijedno raditi i još će biti tu za svoje kolege i prijatelje da im se nađu pri ruci i da im pomognu što oni mogu. Što se tiče financija, vi ste u dobroj poziciji i možete očekivati veći priljev novca u drugoj polovici mjeseca.

Kada sve dobro zbrojite, ipak vam je ova godina dosta dobrog donijela. Emotivna situacija u zajednici zahtijeva trenutno od vas dosta strpljenja bez nekih naglih odluka.

Mnogi Rakovi bi trebali biti postojaniji u svojim izjavama, jer partner može sve dobro razmotriti pa da mu se učini da ste nepostojani i neozbiljni. Pojedine osobe mogu doživjeti da se partner nekako udalji od vas ili vas čak i napusti.

Ne preporučuju se ishitrene odluke kada je partner u pitanju. Pojedine osobe se mogu povući i preispitivati svoje emocije i odnose u kojima se nalaze pa sve zaključke i odluke donosite u sljedećoj godini. Zdravlje je stabilno.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas prosinac/decembar u poslovnoj sferi može donijeti zadovoljstvo i želju za napretkom. Mnogi Lavovi mogu praviti planove za sljedeću godinu i postavljati ciljeve ka kojima će stremiti. Mnogi Lavovi koji su tijekom godine jurili i poslovno se pretrpavali da bi što više postigli i imali bolje financije, trebaju napraviti mali predah i razmotriti prioritete, što i kako da radite i što vas ne čini nervoznim i napetim. Opustite se jer će vam biti potrebno mnogo energije u nastupajućoj godini.

Emotivno, kod Lavova koji su u braku ili vezi mnoge povoljnosti i užitci s partnerom su ispred vas pa je moguće i neko putovanje. Mnoga druženja, posjete dragim ljudima koje niste dugo vidjeli mogu vam donijeti mnogo sreće i zadovoljstva.

Ako ste slobodan Lav, onda je moguć susret s bivšim partnerom pa vam se preporučuje da dobro razmislite prije nego date ponovnu šansu partneru.

Emotivno, bili slobodni ili zauzeti imate dosta uzbudljiv i izazovan mjesec. Zdravstvena situacija je dosta dobra, ipak više se krećite na svježem zraku i ojačajte imunitet.

DJEVICA

Drage Djevice, vas u mjesecu prosincu/decembru dočekuje dosta obaveza, pretrpanost poslom i kod pojedinih ne baš dobra situacija kada su neke financijske obaveze u pitanju. Pojedine osobe mogu imati iznenadne troškove dok neke imaju dosta nagomilanih računa, što nije svojstveno vama, ali ipak se događa.

Moguće je da ste zbog pretrpanosti obavezama neke konce ispustili i niste stigli popratiti pa se trebate odmoriti i malo resetirati. Ipak, vi stižete sve završiti u ovom mjesecu kako bi ušli čisti u sljedeću godinu, bez zaostalih obaveza, financijski i poslovno.

Emotivna situacija je dosta nejasna zbog retrogradnog Marsa koji unosi nemir i konflikte s voljenom osobom pa i s dragim ljudima. Moguće su neke konstantne pobune i neslaganja pa se malo primirite. Moguće da sukobi mogu biti oko financija i kako raspolagati s njima.

Bilo bi dobro, ako niste do sada uspjeli, da u ovom mjesecu stavite sebe i svoje potrebe na prvo mjesto. S partnerom možete sve riješiti uz razgovor od druge polovice mjeseca.

Slobodne Djevice mogu imati pravu pobunu unutar sebe pa bi bilo dobro da radite na sebi, dok neke mogu imati i konflikte s rodbinom ili susjedima. Kada je zdravlje u pitanju nastavite s usvojenim navikama i nema problema.

VAGA

Drage Vage, što se tiče karijere i posla, zbog retrogradnih planeta, vaš uspjeh i očekivane promjene na bolje se prebacuju u 2023. godinu. Razočaranje vas ne vodi nikuda pa se ne živcirajte, jer već od druge polovice mjeseca siječnja/januara 2023. godine vi dobivate svoju poziciju i povećanje financija naspram pozicije.

Dobro obratite pažnju na poslovne suradnike i njihove neke zahtjeve, jer na kraju možete uvidjeti da ste samo iskorišteni. Mnogo bolji period za karijeru je druga polovica siječnja/januara pa se opustite u ovom mjesecu i prazničnoj atmosferi.

Emotivno vas čeka dosta uspješan mjesec s dragim ljudima i okolinom. Sve dolazi na svoje mjesto, a vi ste naučili velike lekcije.

Pojedine Vage od 2012. mogu putovati, dok neke mogu uživati u lijepom druženju s prijateljima i dragom osobom. Slobodne Vage mogu u drugoj polovici mjeseca imati neku interesantnu vezu. Kada je zdravlje u pitanju obratite pažnju na kosti, zube i ojačajte imunitet.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vi u ovom posljednjem mjesecu možete sumnjati u svoje poslovne kolege i da vas obuzme nesigurnost. Možda zbog vaše sumnje mislite da vam netko nešto radi iza leđa ili krije nešto pa nije pametno ni mudro da donosite ishitrene odluke, jer će negdje u drugoj polovici siječnja/januara isplivati istina. Mnogi Škorpioni mogu u drugoj polovici prosinca/decembra razriješiti poslovne probleme i podići se na bolju i sigurniju poziciju.

Financije su dosta dobre pa tu se opustite i malo uživajte. Pojedini Škorpioni mogu imati dosta povoljan završetak godine i poslovni napredak u ovom mjesecu.

Emotivno, ako niste u vezi onda nema potrebe da ishitreno ulazite u vezu samo zato što ste sami, a da niste dobro upoznali partnera.

Mnogim Škorpionima je prosinac/decembar vrlo uzbudljiv mjesec. Zauzeti Škorpioni mogu imati sreće jer će se partner baš potruditi da vas usreći i zadovolji. Bilo bi dobro da podijelite emocije i posjetite svoje bliske osobe. Zdravlje je dosta dobro.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi u ovom mjesecu možete biti dosta zadovoljni posebno kada su financije u pitanju. Pojedine osobe u poslovnom okruženju mogu imati pokoju svađu i konflikt početkom mjeseca. Bilo bi najbolje da izbjegnete svaki nesporazum i konflikt.

Potrudite se da do 20. prosinca/decembra razriješite postojeće konflikte kako bi ušli u novu godinu rasterećeni s novim planovima i postavljenim ciljevima.

Emotivno, mnogi Strijelci su ojačali kroz razna iskušenja pa je došlo vrijeme da se izborite za svoja prava i prioritete u vezi ili braku. Mnogim osobama će druga polovica mjeseca biti puna romantičnih emocija.

Vi vašeg partnera podržavate u potpunosti i razumijete. Pojedine osobe mogu imati konflikte s rodbinom ili nekim osobama u okruženju pa i tu budite oprezni i ne donosite sud. Zdravlje je dosta stabilno.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas ovaj mjesec donosi poslovne završetke. Pojedini Jarci neće imati razumijevanja od suradnika ako ne ispoštujete neke dogovore, bez obzira na uzrok. Vrlo je bitno da napravite balans između privatnih stvari i poslovnih obaveza kako bi vas problemi zaobišli.

Mnogi Jarci mogu imati povoljne vijesti iz inozemstva pa čak i da otputuju na par dana. Uglavnom, planirate narednu godinu s postavljenim ciljevima kojima težite.

Emotivno, potrebno je da pronađete kompromis. Slobodni Jarci će vjerojatno i ostati slobodni jer žele uživati i opustiti se bez nekih obaveza. Zdravstvena situacija je dosta dobra.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vi u ovom posljednjem mjesecu u godini trebate dosta odmarati, jer vam je studeni/novembar bio dosta naporan, stresan i težak. Potrudite se da izbacite nagomilanu negativnu energiju iz sebe, vi znate što vam odgovara pa to i radite.

Pojedini Vodenjaci od 20. prosinca/decembra kada Jupiter uđe u Ovna mogu otputovati lijepo se družiti. Kada su financije u pitanju, tu je situacija dosta podijeljena. Kod pojedinih osoba je nestašica pa se ne preporučuje da podižete kredit ili pozajmice, dok drugi Vodenjaci drže stvari pod kontrolom kada je novac u pitanju.

Mnogim Vodenjacima će svanuti od ožujka/marta 2023. kada ih napusti Saturn tako da još treba malo strpljenja.

Emotivno se ne preporučuje da donosite nagle odluke, jer je Mars ishitren, a sada je retrogradan i tranzitirat će kroz Blizance do 25.03.2023. pa se i tu trebate strpjeti.

Usmjerite se na sebe i svoje prioritete i pokušajte izbjeći sve konflikte. Ipak, vama neke misli i teme na daju mira pa će biti malo bolji period u drugoj polovici prosinca/decembra. Slobodni Vodenjaci mogu se povući i biti dosta melankolični, nezainteresirani za druženje i susrete s drugim ljudima pa mogu očekivati da i ostanu sami.

Kada je zdravlje u pitanju trebate se potruditi da se riješite nagomilanog stresa i negativne energije.

RIBE

Drage Ribe, vi u ovom posljednjem mjesecu kao posljednji znak u horoskopu možete postati nesigurni na poslu uslijed sumnje jesu li nadređeni zadovoljni vašim radom. Moguće je da niste dobivali dovoljno potvrde da ste dobro nešto uradili pa je došlo do sumnje i nesigurnosti. Pokažite inicijativu i iskomunicirajte s kolektivom i nadređenima kako bi bili mirni.

Ipak vi imate uspjeha u ovom mjesecu i sve završavate što ste planirali kako bi dokazali da se može osloniti na vas i da ste sigurna odgovorna osoba. Ako ne stižete sve uraditi onda napravite raspored između privatnih i poslovnih obaveza. Financije su zadovoljavajuće.

Emotivni život može biti u prvoj polovici mjeseca dosta pod aspektom sumnje i ljubomore i nije isključeno da vam vaša intuicija ukazuje na to. Ne donosite rješenje ishitreno već pokušajte problem riješiti iskrenim razgovorom. Prava istina će ipak izaći na vidjelo.

Pokušajte da se ne svađate, već se pripremite za praznike i uživajte. Slobodne Ribe ostaju slobodne i uživaju u svom domu i lijepoj atmosferi. Kada je zdravlje u pitanju nema nekih problema.

Sretno svima u svemu!

Izvor:Atma

Ne propustite