Luka je u 'Životu na vagi' izgubio 64 kg: USKORO SE ŽENI, ČEKAJTE DOK VIDITE KAKO IZGLEDA SADA (FOTO)

Objavljeno:18.11.2022 - 08:31
A A A Times Arial

Kandidatima šeste sezone showa "Život na vagi" u posjetu su  došli kandidati prethodnih sezona i podijelili su im svoja iskustva o sudjelovanju u showu te o tome kako su nakon odlaska iz showa uspjeli zadržati zdrave navike i kako uspijevaju održati željenu kilažu. 

Među gostima je bio i Luka Smoljo kojeg su gledatelji upoznali u četvrtoj sezoni showa u kojoj je uspio izgubiti više od 60 kilograma. U show je ušao sa 151 kilogramom, a tijekom svog sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma, zbog čega je postao idol i inspiracija mnogima koji muku muče s viškom kilograma

.- Kada sam izašao iz kuće, bilo mi je teško. Imao sam mnogo želja koje sam želio ispuniti. Jednu i jesam. Upisao sam Kineziološki fakultet. Ako netko to želi, imate šanse jer ja sam to uspio. Nije problem. Teško je u startu jer kad vidiš sve njih - dođu isklesani muškarci i žene. Cijeli život sam želio završiti fakultet, imao sam nekoliko pokušaja, nisam uspio i onda mi je u showu došla ideja da se treniranjem bavim cijeli život. To mi je sigurna ruta da se do kraja života ne vratim na staro - ispričao je Luka natjecateljima kako je ostvario svoj san nakon izlaska iz showa, prenosi RTL. 

Poslije sudjelovanja u "Životu na vagi" sreća ga je pomazila i na ljubavnom planu na kojem prije nije imao baš sreće.

 - Imao sam veliku želju pronaći djevojku. Nisam imao nekih većih iskustava, ali našao sam je. Još malo pa će mi biti supruga - pohvalio se Luka.