EVO ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK TOKOM RETROGRADNOG MARSA: Nije dobra prognoza

Zanimljivosti
EVO ŠTA ČEKA VAŠ ZNAK TOKOM RETROGRADNOG MARSA: Nije dobra prognoza
.

Mars, planeta seksa, strasti i nagona, postaje retrogradna – od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. godine, a kako je Mars veoma je blizu Zemlje to znači da osjećamo njegovu energiju veoma jako u svakom trenutku.

Retrogradni Mars nije zabavan, upozoravaju astrolozi. Skloni smo da se osećamo iscrpljeno i kao da se krećemo kroz mulj i ne možemo ništa da uradimo. Kašnjenja, prepreke i izazovi se pojavljuju na svakom koraku. Često se osjećamo dodatno frustrirano zbog svega što se dešava.

Ovan

Pripremite se za velike izazove kada su u pitanju vaše komunikacije. Mars će izazvati kašnjenja i frustracije oko pisanja, govora, reklamiranja ili intelektualnih poduhvata. Također može izazvati dramu sa komšijama ili braćom i sestrama. Ako ste planirali da se uputite na bilo kakva putovanja, ona mogu biti prožeta haosom.

Bik

Očekuju vas veliki izazovi oko finansija. Vjerovatno ćete trošiti novac brže nego ikada ranije! Ne idite u velike kupovine. Na kraju ćete požaliti na duge staze. Također, imajte na umu da će biti kašnjenja oko čekova i isplata.

Blizanci

SOS, Blizanci. Od svih znakova vi morate biti najpažljiviji jer je Mars retrogradan u vašem horoskopskom znaku. Bićete iscrpljeni i suočićete se sa neprijateljima i izazovima na svakom koraku. Ne dozvolite da vas bijes savlada. Ovo je karmička lekcija o tome da date prioritet ravnoteži u svom životu.

Rak

Ne samo da ćete se osjećati potpuno iscrpljeno, već će vam djelovati kao da vaša anksioznost i mentalno zdravlje izmiču kontroli. Velika drama može nastati zbog skrivenih neprijatelja ili tajni koje iznenada eksplodiraju u javnosti. Čuvajte se drame na svakom koraku.

Lav

Velika drama vas čeka u vašem društvenom životu. Mogli biste da otkrijete kako su vam prijatelji okrenuli leđa. Međutim, drugi način na koji bi vam Mars mogao naštetiti je odugovlačenje glavnog cilja na kojem ste radili. Vjerovatno će skrenuti sa kolosjeka.

Djevica

Spremite se za glavobolje oko profesionalnih stvari, Djevice. Sukobi oko vaše karijere i veliki projekti koje ste pokrenuli su sada došli na naplatu. Očekuju vas svađe ili sa šefovima ili autoritetima.

Vaga

Ako ste se osjećali uzbuđeno zbog novih projekata, to će se promijeniti. Možda ćete primijetiti velike probleme oko jedne od sljedećih tema: pravne bitke i pregovori, putovanja na velike udaljenosti ili međunarodne situacije. Ako se bavite naukom, izdavaštvom ili medijima, vrebaju vas problemi.

Škorpija

Može doći do značajnih gubitaka oko imovine ili investicija. Nemojte sada ići u velike kupovine. Ako ste čekali na pregovore, nagodbu ili nasljeđe, stvari bi mogle biti odložene ili ćete morati da se objašnjavate sa nekim oko svojih zahtjeva.

Strijelac

Pripremite se za velike izazove s partnerom. To može biti ljubavnik ili supružnik ili čak poslovni saradnik. Neprijatelji dolaze po vas, željni da vas sruše. Ako ste bili uključeni u pregovore, stvari bi mogle stati.

Jarac

Spremite se za probleme sa poslom i produktivnošću. Možda ćete da se osjećate kao da se utapate u obaveze – ili da odjednom sve izmiče sa šina. Može se čak pojaviti i svađa sa klijentima, osobljem ili saradnicima. Na kraju, pazite na svoje zdravlje – osjećat ćete se „pregorjelo“ i u ovom trenutku ćete imati slabiji imunitet.

Vodolija

Glavne prepreke oko romantike, zabavljanja, plodnosti ili djece čekaju Vodolije. Možda ćete se osjećati kao da je nestalo strasti u vezi. Ako ste slobodni i izlazite, iznenada će doći do veoma dugog suvog perioda. Ako imate djecu, mogu se pojaviti veliki problemi oko njih.

Ribe

Spremite se za glavobolje oko doma i porodičnog života, Ribe. Sukobi će se sigurno pojaviti. Ako ste se preselili ili renovirali dom, tokom retrogradnog Marsa ćete se susretati neprekidnim preprekama, prenosi Zadovoljna.rs.

Izvpr:N1

Ne propustite