OPERACIJA NIJE JEDINO RJEŠENJE: Jedna BILJKA rješava problem ČUKLJEVA, žene se kunu u ovaj NAPITAK

Porodica i zdravlje
OPERACIJA NIJE JEDINO RJEŠENJE: Jedna BILJKA rješava problem ČUKLJEVA, žene se kunu u ovaj NAPITAK
-

Čukljevi na nogama su prava noćna mora, posebno za žene

Čukljevi predstavljaju abnormalni rast kosti, obično u unutrašnjem dijelu zgloba, a odmah ispod nožnog prsta. Ovo uzrokuje dodatno formiranje kosti i izvjesnu neusklađenost nožnog palca, što dovodi do njegovog izlaženja napolje. Stanje ozbiljno utiče na svakodnevni život oboljelog, a čini i da vaša stopala izgledaju neprivlačno.

Većini ljudi sa čukljevima je teško pronaći i obuću koja dobro pristaje i udobna. Iako većina misli da je operacija jedino rješenje za njihov beskrajni problem, čukljevi se mogu lečiti lako, uz jeftinih sastojaka, koji svi imamo u kuhinji. Sajt OneHowTo navodi da je moguće rešiti se čukljeva uz pomoć lovorovog lista.

Postoje dva različita načina na koja možete da se riješite čukljeva lovorovim lišćem, evo obe metode:

Metod 1

Uzmite 1 kašiku smrvljenog lovorovog lista i pomiješajte je sa 300 ml vode. Ovu mješavinu kuhajte 5 minuta, sipajte u termos i ostavite preko noći. Sljedećeg dana, ujutru procijedite smjesu i pijuckajte je tokom dana. Smešu ne treba konzumirati odjednom. Svaki dan napravite svježu mješavinu i pijte je 3 dana. Zatim sačekajte nedelju dana i ponovite još 3 dana. Definitivno ćete videti izvesno poboljšanje za 10 dana, a vaši čukljevi će biti potpuno zaceljeni u roku od 2 mjeseca. Ne samo da će vam bol biti olakšan, već će se i njihov izgled postepeno poboljšavati. Jedini nedostatak ove metode je vrlo često mokrenje. To je zato što se soli u vašem sistemu rastvaraju, iritiraju vašu bešiku i izlaze u obliku urina.

Metod 2

Pet lovorovih listova sitno izgnječiti i preliti sa oko 100 ml 96% al*ohola. Ovu mešavinu držite netaknutu nedelju dana, a zatim procijedite. Poslije nedelju dana, pomešajte 1 kašiku sode bikarbone u vodi i potopite noge u nju. Sada osušite stopala i nanesite mešavinu lovorovog lišća i al*ohola na čukljeve. Nakon toga nosite pamučne čarape, Veoma brzo ćete primijetiti rezultat.

(NAJZENA.RS)

Ne propustite