Sting priredio nezaboravan spektakl u Sarajevu: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)

Aktuelno
Sting priredio nezaboravan spektakl u Sarajevu: Pogledajte kako je to izgledalo (VIDEO)
,

Legendarni pop pjevač Sting večeras je proslavio rođendan zabavljajući preko 15 hiljada Sarajlija na sjajnom koncertu u dvorani Zetra.

Koncert je otvorio 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom, a Sting je publiku zabavljao svojim najvećim hitovima.

Među njima se izdvajaju svakako pjesme "Desert Rose", "Englishman in New York", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", a oduševljena publika je s njim uglas pjevala.

Posebno emotivna bila je izvedba pjesme "Fragile" koju je posvetio Sarajlijama, ali i Ukrajincima koji su pod ruskom opsadom.

Također, publici je predstavio i numere sa svog posljednjeg albuma "The Bridge", kao što su "Rushing Water" i "If It's Love", te "For Her Love".

Podsjećamo, Sting je u Sarajevo stigao u okviru svoje jesenje turneje koju je započeo 20. septembra u Finskoj, a u sklopu koje će održati čak 38 koncerata.

Prije koncerta legendarni muzičar uživao je u turističkim atrakcijama Sarajeva, a na samom koncertu je istakao da ga je itekako dojmila posjeta Tunelu spasa na Dobrinji.

(Novi.ba)

Ne propustite