Draško Stanivuković s bakom pod ruku stigao na biračko mjesto u Banjoj Luci

Bosna i Hercegovina
Draško Stanivuković s bakom pod ruku stigao na biračko mjesto u Banjoj Luci
.

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković na biračko mjesto je stigao sa svojom bakom, a u obraćanju medijima je kazao da mu je 2020. godine donijela sreću te da je uvjeren da će biti i danas sretan.

Stanivukovića su do njegove izborne jedinice pozdravljali prisutni, ali i on njih, a sve vrijeme je pomno pratio i baku s kojom je ušao u učionicu i obavio građansku dužnost. Neposredno prije glasanja kroz smijeh joj je poručio da "otvori četvere oči" prilikom odabira kandidata.

U dobrom raspoloženju je izašao sa biračkog mjesta te se neposredno prije obraćanja nasmijao na izjavu poznanice koja mu je poručila da "poda izjavu" te da se dođe s njom pozdraviti. Nakon toga, obratio se i medijima.

"Tradicionalno za sreću sa bakom izlazim da glasam. Tako je bilo 2020. godine i bilo je uspješno, uvjeren sam da će biti tako i ove godine. Pozivam sve Banjalučane, ali i građane u cijeloj Republici Srpskoj i sve narode, da iskoriste svoje pravo. Kada govorimo o Republici Srpskoj, odlučujemo minimalno u kom pravcu će Republika Srpska ići u naredne četiri godine, ali izbori odlučuju više od toga", kazao je Stanivuković.

Dodao je da danas svi odlučuju o svojoj sudbini.

"Danas odlučujemo o svojoj sudbini. Moja je dužnost da sve građane pozovem da glasaju i da sve protekne u fer političkoj borbi. Vidim da je za sada sve ok u Banjoj Luci, a pozivam sve izborne komisije da vode računa da sve bude kako treba i da zadržimo demokratsko dostojanstvo koje nam treba u 21. vijeku", zaključio je Stanivuković.

Izvor:Klix

Ne propustite