SERIJSKI SILOVATELJ NA SASLUŠANJU: Igor Milošević doveden u tužilaštvo

Crna hronika
SERIJSKI SILOVATELJ NA SASLUŠANJU: Igor Milošević doveden u tužilaštvo
.

Milošević, inače serijski silovatelj koji je višestruko osuđivan zbog krivičnog djela silovanje, sada je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, nakon što su ga prijavile novinarke Informera.

- Nakon što je Prvom OJT u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane nezavisnih dnevnih novina ",Informer" protiv I.M. u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odjeljenje za javni red i mir, određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. Naime, iz navoda prijave krivično djelo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vrijeme snimanja - naveli su iz tužilaštva.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Miloševiću je u petak određeno 48-časovno zadržavanje zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki "Informera" koje su radile sa njim intervju.

Milošević je više puta osuđivan zbog silovanja i on je prije par dana, nakon što je odslužio kaznu od 15 godina, izašao iz zatvora.

Nekoliko dana kasnije "Informer" je objavio intervju sa njim.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite