SVI KAŽU DA JE BUDUĆA KUMA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ LJEPŠA OD NJE: Plijeni osmijehom, ima 2 fakulteta, a evo ko je ona

Objavljeno:01.10.2022 - 23:01
A A A Times Arial

Buduća kuma Anastasije Ražnatović posjeduje nevjerovatnu harizmi, a završila je dva fakulteta!

Prelijepa Tara Milutinović, koja polako osvaja glumačku scenu u našoj zemlji, nedavno je imala premijeru svog prvog filma "Ala je lep ovaj svet" na kojoj je sve zasjenila holivudskim izgledom! Njenom osmijehu rijetko ko može da odoli, a počinje da ostvaruje sve zapaženije uloge, te joj mnogi predviđaju veoma uspješnu karijeru.

Naime, široj javnosti je postala poznata kao jedna od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović , ali rijetko ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova ljepotica je i nasljednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. A sa nekadašnjim fudbalerom bivša voditeljka ima još jednu ćerku Dariu.

Malo ko zna da je ova ljepotica završila, čak, dva fakulteta. Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umjetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, voljela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i vidjela sam sebe kao neku uspješnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesretna u kancelariji, osjetila sam se kao da sam pobjegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Naglasila je da je u svemu imala veliku maminu podršku.

- Sjetila sam se kako sam se osjećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što posjeduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.