FILIP ŽIVOJINOVIĆ SNIMA FILM, PONUDIO PRIJOVIĆKI ULOGU - ONA GA ODBILA: Evo koji je razlog

Show
FILIP ŽIVOJINOVIĆ SNIMA FILM, PONUDIO PRIJOVIĆKI ULOGU - ONA GA ODBILA: Evo koji je razlog
-

Suprug Aleksandre Prijović, Filip Živojinović želio je da njegova supruga zaigra u filmu "Iza kamere", koji se uveliko snima, ali je ona tu ideju odbila.

Iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, i to u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca", ona se neće naći u ovom projektu svog supruga.

Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze koje ima oko svoje karijere, piše Kurir.

Naime, iako joj se ta ideja svidjela i u potpunosti podržava Filipa, koji se posvetio ovom filmu, njoj je sada trenutno prioritet rad na novom albumu i priprema velikog koncerta u Beogradskoj areni sljedeće godine.

Pored toga, ona ima unaprijed zakazane nastupe širom regiona i u dijaspori, a projekat kakav je film traži velike pripreme, za koje ona sada nema vremena. Iako nevoljno, ona je morala da odbije Filipov predlog, što je on u potpunosti razumio.

Inače, radnja ovog filma dešava se u planinskim predjelima daleko od Beograda, pa je Filip u posljednje vrijeme najčešće van kuće i vrijeme provodi na setu. S filmskom ekipom je proslavio i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, i to u retkim pauzama, kako bi vidio Aleksandru i sina, koji mu jako nedostaju. Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide ni na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra ljetos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

(Telegraf.rs)

Ne propustite