NEKA MU BOG PODARI MIR I SPOKOJ: Slađa Alegro slomljena zbog njegove smrti

Show
NEKA MU BOG PODARI MIR I SPOKOJ: Slađa Alegro slomljena zbog njegove smrti
-

Frontmen grupe "Frenky", Miloš Mijailović, u kojoj je pjevačica Slađa Alegro započela karijeru, je preminuo, a ta vijest je duboko potresla pjevačicu. Za njega je vezuje lijep period života, putocanja i druženja.

"Na žalost juče me je dočekala ta ni malo lijepa vijest. Iskreno saučesće porodici, od srca. Nismo se dugo vidjeli iako živimo u istom gradu, samo sam čula da je bio bolestan i vjerujem da je to razlog njegovog odlaska. Za Mišu me vezu jako lijepi dani, druženja, putovanja... Radeći sa njim i čuvenim Radetom Pajićem, mnogo sam naučila, o muzici, životu i biću im zahvalna do kraja života za sve savjete koje su mi davali. Miša je bio veliki čovjek, pomagao je svima i takvog ćemo ga i pamtiti. Volio je muziku i život i uvijek je prema svemu imao vedar stav. Neka mu Bog podari mir i spokoj",  rekla je Slađa Dragaš. Pjevačica ne krije koliko je emotivna i često joj je problem da zadrži suze. Kada se prisjetila oca koju je preminuo rasplakala se pred kamerama.

"Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide, sve mi je nekako teže. A ovako materijalno da li mi nešto fali, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se", pričala je pjevačica prilikom gostovanja u emisiji "Grand magazin" , pa dodala:

"Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije vidio" rekla je pjevačica, a voditeljka je ustala kako bi joj obrisala suze.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite