Uhapšen nasilinik koji je preutkao sestru poznate tikotokerke Uki Q

Aktuelno
Uhapšen nasilinik koji je preutkao sestru poznate tikotokerke Uki Q
.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je Damjan H., suprug Sare H., koja ga je juče prijavila za nasilje uhapšen.

Sara H. je podsjetimo, sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznatije u javnosti kao Uki Q.

„Dana 28.9.2022.godine oštećena S.H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake tjelesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H koje je izvršeno u porodičnom stanu. Oštećena nije prijavila da je tom prilikom vrseno nasilje i nad njihovim zajedničkim maloljetnim detetom. O događaju su obavešteni nadležno Tužilaštvo i GSCR, a D.H. su izrečene hitne mjere privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremeno udaljenje učinioca iz stana“, saopštilo je tužilaštvo i dodalo:

„Povodom navedenog događaja, po nalogu Drugog Ojt u Beogradu, dana 29.9.2022.godine od strane PS Rakovica uhapšen je D.H zbog izvršenja krivičnog dijela Nasilje u porodici-cl.194 st.1 KZ, izvršenog na štetu supruge S.H. Osumnjičeni će u najkraćem roku biti doveden dežurnom tužiocu Drugog ojt u Beogradu, gdje će biti saslušan, nakon čega će se i utvrditi da li ima zakonskog osnova za podnošenje prijedloga za određivanje pritvora osumnjičenom Drugom osnovnom sudu u Beogradu“, navedeno je.

Izvor:N1

Ne propustite