MUŽ DRAGANE MIRKOVIĆ SMRŠAO 30 kg ZA JAKO KRATKO VRIJEME, PJEVAČICA SE OGLASILA: Evo šta se desilo

Objavljeno:28.09.2022 - 09:26
A A A Times Arial

Toni Bijelić uspio je da smrša 30 kilograma za veoma kratko vrijeme, a pjevačica Dragana Mirković otkrila je i kako mu je to pošlo za rukom.

Suprug Dragane Mirković, Toni Bjelić iznenadio je svojom fizičkom promjenom. Naime, Toni je u posljednje vrijeme drastično smršao, dok su se mnogi zabrinuli za njegovo zdravlje budući da se radi o velikom gubitku kilograma za jako kratko vreijme.

Ovim povodom oglasila se i pjevačica, te istakla da je njen suprug na zdrav način uspio da smrša čak 30 kilograma.

"Izgubio je 30 kilograma. I to prirodnim putem. Promijenio je način ishrane. Jeste se namučio, ali je vrijedilo", rekla je ona za Espreso.

Dragana je nedavno na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju, na račun koje su se nizali komplimenti. Toni je na prvi pogled neprepoznatljiv zbog drastične promjene.

dragana-mirkovic-toni-bjelic

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova, a pjevačica je istakla da je ponosna na svog supruga i na rezultate koje je postigao, misleći na gubitak kilograma.

Ona je nedavno ispričala i da u njihovom braku nema mjesta za svađu, te da ne pamti kad su se posljednji put posvađali.

"Ne znam odgovor na pitanje ko prvi popusti u svađi, budući da kod nas u kući ne postoji povišen ton i ne pamtim kada smo se posvađali. Bolje da ne pričam o tome jer ne znam da li će mi ljudi vjerovati.", rekla je ona.