OVO JE ŽENA BEKIJA BEKIĆA: Dolazila je na njegove koncerte, ČIM JE VIDIO ZNAO DA ĆE JE OŽENITI (FOTO)

Show
OVO JE ŽENA BEKIJA BEKIĆA: Dolazila je na njegove koncerte, ČIM JE VIDIO ZNAO DA ĆE JE OŽENITI (FOTO)
-

Pjevač Beki Bekić može se pohvaliti predivnim brakom sa suprugom Nadom koji traje nevjerovatne tri decenije.

Zbog toga je sigurno jedan od onih koji sa velikim pravom mogu održati lekciju mladima o ljubavi i kompromisu.

- Jao, brak je... Mora čovjek da bude tolerantan i da bude svjestan da postoje greške sa obe strane, ali njih ne treba primati k srcu i ne treba ih pamtiti. Jedan je život i treba ga dostojanstveno i ljudski proživjeti. Žena i ja se nikada nismo posvađali za 30 godina, to je više bila neka rasprava samo oko djece ili posla. Ipak uvijek dođemo do rješenja i odgovora ko je u pravu. Nema toga da ja znam da sam pogriješio ali hoću da budem u pravu i to je to, kao ja sam muškarac i ne dam da žena bude u pravu - toga nema. I nikada nije teško da se kaže izvini - objasnio je Beki.

Bekićeva i Nadina priča počela je u kafani u kojoj je nastupao godinama i pravi je dokaz one čuvene da ljubav na prvi pogled ipak postoji.

- Nikada nisam razmišljao da li postoji neka bolja od moje supruge jer čim tako razmišljaš ili pogledaš drugu u smislu da želiš da budeš sa njom znači da svoju ženu ne zaslužuješ. Još dok sam bio klinac otac mi je govorio da vodim računa i da ne dozvolim da mi druge oči kažu da je vrijedilo ono što je bilo pored mene. Uvijek čovjek poslije razvoda ukapira da je pogriješio i da je ta osoba otišla kod drugog jer su mu te druge oči pokazale da je to ipak vrijedilo - ispričao je pjevač koji je i danas zahvalan svojim roditeljima na pravim i istinskim vrijednostima koje su mu govorili još kao dječaku.

3189937-beki-ff

foto: Dragan Kadić

Da je ključ uspješnog braka razumijevanje i kompromis ovaj bračn par dokazao je odavno. Ipak, ono što je mnogima privuklo pažnju je što pjevač ne krije da se i dan danas čuje sa bivšim ljubavima.

- Treba biti svjestan sa kim ulaziš u brak, jer ljudi se danas žene da bi se oženili! Ja sam danas sa svojim bivšim djevojkama dobar prijatelj, nikada nisam ostavio zatvorena vrata. Nismo mogli dalje ali smo prijatelji i žena i to ne zamjera, kao ni ja njoj, pa imala je momke prije mene (smijeh) - istakao je Bekić, koji se svojevremeno prisjetio prvog susreta sa svojom dragom.

- Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, ali ja Nadu nikad nisam vidio... Ona je dolazila tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop devedesetih, uvijek je dolazila i sa momkom i jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu sedi za stolom sa društvom i pitam kolegu: "Ko je ona djevojka?", on mi kaže da je to Nada. Samo sam mu odgovorio "Nju ću oženiti", osetio sam tako neku energiju. Nakon toga smo se zabavljali godinu dana - otkrio je Beki.

Kurir.rs/Grandonline

Ne propustite