Nova pucnjava u Crnoj Gori: Bacili bombu na kuću policajca, ubijen jedan napadač

Crna hronika
Nova pucnjava u Crnoj Gori: Bacili bombu na kuću policajca, ubijen jedan napadač
.

Crnogorska policija u u utorak je razmjeni vatre ubila napadača koji je pucao na pripadnike policije tijekom istrage o bombaškom napadu na kuću jednog policajca u Podgorici.

Kako je priopćeno iz crnogorske Uprave policije, u utorak rano ujutro su, u podgoričkom naselju Konik, na kuću jednog policajca bačene dvije bombe od kojih je jedna eksplodirala. Nakon toga je uslijedila policijska istraga tijekom koje su pronađene dvije osumnjičene osobe. Tijekom njihove identifikacije i pokušaja privođenja jedna je osoba zapucala prema policiji.

“Policija je identificirala dvije osumnjičene osobe od kojih je jedna otvorila vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su oni upotrijebili vatreno oružje te je pritom F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje liječničke pomoći. On je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo”, priopćeno je iz crnogorske policije, koja navodi kako je drugi napadač uhićen.

Sredinom kolovoza u crnogorskoj prijestolnici Cetinje dogodila se tragedija kada je napadač Vuk Borilović ubio svoje podstanare, ženu i njeno dvoje djece, a nakon toga nastavio pucati na susjede i pripadnike policije ubivši ukupno 11 osoba.

Crnogorska policija nakon tog događaja bila pod kritikom javnosti da nije uspjela neutralizirati napadača, već se tvrdilo da ga je ubio jedan od sugrađana. Istraga skoro dva mjeseca od tog događaja nije pokazala tko je ubio Borilovića. Policija do sada nije objavila službene nalaze istrage.

Izvor:N1

Ne propustite